Vi är Needo

Needo är er heltäckande leverantör inom kompetensförsörjning. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser kan vi hjälpa er med just ert behov.

Vi hjälper kunder och kandidater över hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom rekrytering och stolta över att vara en långsiktig partner i en kortsiktig bransch.

It's a people's
business

Try & Hire – Flexibel och Riskfri rekrytering för er verksamhet

I en alltmer dynamisk affärsvärld kan det vara utmanande att hitta rätt talang samtidigt som man balanserar flexibilitet och risk. Med vår ”Try & Hire”-tjänst erbjuder Needo en unik lösning som kombinerar flexibiliteten i en konsultinhyrning med säkerheten i en permanent rekrytering. Vår tjänst är utformad för att ge er det bästa av båda världar – möjligheten att utvärdera en kandidats prestation och passform inom er organisation innan ni fattar ett långsiktigt åtagande.

Varför välja Try & Hire?

  • Riskminimering: Med Try & Hire kan ni effektivt minska rekryteringsriskerna. Ni får möjligheten att se en anställds prestation och hur väl de passar in i ert team innan ni fattar ett beslut om en fast anställning.
  • Flexibilitet: Denna tjänst ger er flexibiliteten att anpassa er personalstyrka efter aktuella behov utan långsiktiga åtaganden. Det är det perfekta sättet att säkerställa att ni har rätt person på rätt plats vid rätt tidpunkt.
  • Kvalitetssäkring: Som er rekryteringspartner tar Needo initialt ansvaret som arbetsgivare, vilket innebär att vi noggrant väljer ut och presenterar endast de mest lämpliga kandidaterna för er verksamhet.
  • Smidig övergång: När ni är redo att övergå till en permanent anställning, hjälper vi till att göra övergången smidig och kostnadseffektiv. Detta innebär att ni kan fokusera på er verksamhet medan vi hanterar rekryteringsprocessen.
  • Partnerskap och stöd: Vi står vid er sida genom hela processen, från urval till anställning, och erbjuder rådgivning och stöd för att säkerställa att både ni och kandidaten är nöjda med arrangemanget.

Med Try & Hire från Needo får ni möjlighet att skräddarsy er personalstrategi på ett sätt som stärker er organisation och minimerar risker. Kontakta oss idag för att lära er mer om hur denna tjänst kan vara den optimala lösningen för era unika rekryteringsbehov.

Interim Management – Flexibla och effektiva konsultlösningar

I en marknad där flexibilitet och snabb anpassningsförmåga är avgörande, erbjuder vi skäddarsydda Interim Management-lösningar för att möta era specifika behov. Vår tjänst är utformad för att snabbt tillhandahålla erfarna och kompetenta ledare och specialister som kan fylla kritiska roller temporärt eller under övergångsperioder. Vi förstår vikten av att ha rätt ledarskap och expertis tillgänglig när det behövs mest.

Vårt Interim Management-erbjudande

  • Förmedling av Underkonsulter: Vi har ett omfattande nätverk av kvalificerade underkonsulter redo att snabbt kliva in och göra en skillnad i er organisation. Vare sig det gäller att täcka en tillfällig vakans eller att tillföra extra kompetens för ett specifikt projekt, har vi lösningen.
  • Anställda Konsulter: Utöver att förmedla underkonsulter, erbjuder vi också anställda konsulter som är en del av Needo. Dessa konsulter är noggrant utvalda för sin expertis och förmåga att snabbt anpassa sig till nya miljöer och utmaningar.
  • Flexibla lösningar: Vi förstår att varje företags situation är unik. Därför anpassar vi våra Interim Management-lösningar för att passa era specifika behov och mål, oavsett om det handlar om att hantera en övergångsperiod eller att driva ett kritiskt initiativ.
  • Snabb respons och implementering: Vår tjänst garanterar en snabb respons och effektiv implementering av konsulter, vilket minimerar driftsavbrott och säkerställer kontinuitet i er verksamhet.
  • Expertis och erfarenhet: Våra interimledare och konsulter har den erfarenhet och expertis som krävs för att snabbt göra en positiv inverkan. Med deras stöd kan ni navigera genom komplexa förändringar och utmaningar effektivt och framgångsrikt.

Med Interim Management via Needo får ni tillgång till flexibla och anpassade ledarskapslösningar som stärker er organisation under kritiska perioder. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa er att säkra den kompetens ni behöver för att möta era affärsutmaningar och mål.

Bitmap

Vill du jobba med Needo?

Kontakta oss redan idag så tar vi ett första möte där vi presenterar vem vi är och vilken lösning vi kan ta fram för just er!

Information

Det förekommer just nu utskick av Whatsapp-meddelanden från någon som utger sig för att arbeta på Needo. Dessa meddelanden kommer inte från oss och ni bör inte svara på dem.