Needo Göteborg Rekrytering

Needo Göteborg rekrytering

Needo Göteborg är en av de ledande rekryteringsbyråerna i Sverig med kontor i Göteborg. Vi har som ambition att erbjuda en unik och kostnadseffektiv tjänst riktat till företag som söker efter rätt kandidat till sin organisation. Vi har flera års erfarenhet av att hjälpa företag med att hitta den bästa personalen. Till vår hjälp har vi ett stort nätverk med kvalificerade kandidater från olika branscher. Vi har en stor lokal kännedom om kandidatmarknaden i Göteborg. De vanligaste rollerna vi rekryterar är ingenjörer, logistiker, servicetekniker, administratörer, ekonomer och säljare.

Kontakta Needo Göteborg

0736-36 12 34


  Så fungerar Needo Göteborg rekrytering

  Vi på Needo Göteborg rekrytering är stolta över att arbeta med en enkel och effektiv process för rekrytering. Tillsammans är vi en stark och kompetent rekryteringsorganisation som arbetar med att leverera bästa möjliga tjänsterna till våra kunder. Med anledning av att vi har flera års erfarenhet inom rekryteringsbranschen gör det att vi har det som krävs för att hitta bästa kandidaten för en viss roll. Vi som arbetar på Needo Göteborg är mycket engagerade och alltid redo för att svara på frågor och funderingar som våra kunder kan tänkas ha. Vi ser alltid till att säkerställa att du som kund är nöjd med vår service.

  Om du väljer att anlita Needo Göteborg för att hjälpa ert företag med rekrytering kommer processen att inledas med en konsultation, det är ett viktigt steg i rekryteringsprocessen vilket gör att är ett inledande steg. Vid en konsultation kontaktar ni Needo Göteborg för att boka ett möte med någon av våra rekryteringskonsulter. Vid mötet läggs grunden för ett kommande långsiktigt samarbete.

  Needo lediga jobb

  Varför du ska välja Needo Göteborg rekrytering

  Det finns flera anledningar till att välja Needo Göteborg till din rekrytering. Här litsar vi fyra anledningar till att ni ska anlita oss när ert företag är i behov av rekrytering.

  Kostnadseffektivt
  vi erbjuder en kostnadseffektiv tjänst för företag som söker efter rätt kandidat. Vi tar en låg provision som gör att företag slipper betala höga rekryteringskostnader.

  Mångårig erfarenhet
  med vår mångåriga erfarenhet inom rekryteringsbranschen har vi hjälpt flertal företag att hitta rätt kandidat.

  Nätverk av kvalificerade kandidater
  vi har ett stort nätverk med kvalificerade kandidater från olika branscher. Det gör att vi kan hjälpa företag att hitta rätt kandidat snabbare och effektivare.

  Personligt tillvägagångssätt
  vi använder oss av ett personligt tillvägagångssätt vid rekrytering. För att det tar tid att lära känna företagets kultur och värderingar för att på så vis säkerställa att de hittar rätt kandidat.

  Vanliga frågor

  Rekrytering

  • Vilken är målsättningen för Needo Rekrytering?

   Målsättningen är att genom en högleveransförmåga växa tillsammans med våra nöjda kunder och samarbetspartners. Se vad vi gör för företag.

  • Hur kan företag boka en konsultation med Needo Rekrytering?

   Fyll i dina kontaktuppgifter i vårt kontaktformulär så kommer vi kontakta er så snabbt som möjligt. Ni kan även ringa oss på nummer 0707-18 50 59 eller skicka ett e-mail till info@needo.se.

  • Vad är fördelarna med att välja Needo Rekrytering?

   Fördelarna med att välja Needo är många. En stor fördel är vår Search-metodik för att säkerställa att rätt kandidater kommer in i rekryteringsprocessen. En annan fördel är vår erfarenhet av kompetensförsörjning som i varje process delar med oss av till våra kunder.

  • Vilken typ av process har Needo Rekrytering för att hitta den bästa kandidaten?

   Needo förlitar sig inte på att rätt kandidat ska söka tjänsten. Därför arbetar Needo alltid utifrån en beprövad Search-process för att säkerställa att kunden alltid får träffa relevanta kandidater.

  • Vad erbjuder Needo Rekrytering för tjänster?

   Needo är er heltäckande leverantör inom rekrytering och kompetensförsörjning. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser kan vi hjälpa er med just ert behov. Needo erbjuder både konsultuthyrning och rekrytering. Bland annat inom HR, Ekonomi, Marknad, Försäljning, Administration och Logistik.

  Arbetsprocessen

  Vi är stolta över den smidiga och effektiva arbetsprocess vi har arbetat fram. Den kommer att göra att ni kan känna er trygga med att anlita oss när ni är i behov av rekrytering. Det är en arbetsprocess som vi delat in i fyra steg/kategorier. Vi kommer att leda er igenom processen och tillsammans kommer vi säkerställa att ni får rätt kandidat på plats hos er.

  1. Uppstart

  Det första delen handlar om att ha ett första möte med kunden. Mötet är viktigt för att det ger oss en chans att förstå kundens behov och förväntningar. Vi tar oss tid för att lyssna på kundens frågor och funderingar. Utifrån det sammanställer vi den kravspecifikation som ligger till grund för vilka kandidater vi ska identifiera.

  2. Headhunting

  Den andra delen är att kontakta de identifierade kandidaterna för att utvärdera deras kompetenser för den specifika rollen. Beroende på roll vi ska rekrytera kombinerar vi olika typer av tekniker, inklusive intervjuer, avstämningar samt tester för att säkerställa att vi hittar den bästa kandidaten för den aktuella tjänsten.

  3. Anställning

  I den tredje delen presenterar vi våra identifierade och kvalitetssäkrade kandidater för kunden. Kunden träffar dessa kandidater och utvärderar från sitt håll. Vi stöttar igenom hela processen och tar referenser på den/de slutkandidat-er som kunden önskar anställa.

  4. Uppföljning

  När den anställde väl börjat följer vi upp med både kandidaten och kunden att allt går bra och som planerat. Vi har kvartalsmöten med kunden för att dels stämma av genomförda rekryteringar men också kommande behov i organisationen.

  Vi som jobbar på Needo Göteborg

  Här finns Needo Göteborg