Needo Stockholm Rekrytering

Needo Stockholm rekrytering

Needo är ett av de snabbast växande bolag inom rekrytering och en av de ledande rekryteringsbyråerna i Sverige. Vi är stolta över att vara en långsiktig partner inom en ofta kortsiktig bransch. Vi är en heltäckande leverantör inom rekrytering, konsultuthyrning och talent acquisition. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser kan vi hjälpa er med ert behov.

Vi hjälper kunder och kandidater över hela Sverige. Våra kontor finner ni i Stockholm, Göteborg samt Malmö, med huvudkontor i Stockholm.

Senaste lediga tjänster från Needo Stockholm

Kontakta Needo Stockholm

0707-18 50 59


  Så fungerar Needo Stockholm rekrytering

  Needo Stockholm erbjuder rekryteringstjänster utifrån fyra olika affärsområden. Inom Needo Talent bygger vi Sveriges snabbaste och mest pricksäkra rekryteringstjänst. Vi har nöjet att få arbeta med bland annat Axfood, EQT och Viva Wine Group. Fokus är på juniora tjänstemän upp till specialistnivå. Vi arbetar alltid med uppsökande rekrytering, oberoende om det är ett konsult- eller rekryteringsuppdrag.

  Needo Executive Search är ett modernt alternativ inom chefs- och ledarrekrytering. För oss handlar det om att identifiera och rekrytera rätt kompetens till rätt bolagsfas. Vi rekryterar typiskt kommersiella ledare på eller precis under ledningsgruppsnivå.

  Inom Needo Interim tillhandahåller vi marknadens bästa konsulter inom ekonomi, HR, marknad och logistik. Våra konsulter kommer redan från dag ett bidra till att stärka er verksamhet.

  Needo On-site är ert interna Talent Acquisition team. Vi hjälper er att effektivt optimera era projekt inom rekrytering, samt driva det operativa rekryteringsarbetet tillsammans med er. Genom att ha ett team från Needo hos er kan vi snabbt anpassa oss efter ett varierande behov, t.ex. justera teamet kompetens och omfattning.

  Låt Needo Stockholm hjälpa er

  Vi är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning inom rekrytering, konsultuthyrning och talent acquisition genom våra olika affärsområden och vår breda erfarenhet. Det kan vara svårt att veta vilken tjänst som passar just er och därför rekommenderar vi alltid starta samarbetet med ett möte med någon av våra Rekryteringskonsulter. Tillsammans kommer vi sätta upp det bästa tillvägagångssättet för att hitta den bästa kandidaten till just er.

  Needo lediga jobb

  Varför du ska välja Needo Stockholm rekrytering

  Det finns flera anledningar till att välja Needo Stockholm Rekrytering. Vi kan stolt presentera följande anledningar till att välja oss:

  Kostnadseffektivt
  vi erbjuder en kostnadseffektiv tjänst för företag som söker efter rätt kandidat. Vi tar en låg provision som gör att företag slipper betala höga rekryteringskostnader.

  Mångårig erfarenhet
  med vår mångåriga erfarenhet inom rekryteringsbranschen har vi hjälpt flertal företag att hitta rätt kandidat.

  Nätverk av kvalificerade kandidater
  vi har ett stort nätverk med kvalificerade kandidater från olika branscher. Det gör att vi kan hjälpa företag att hitta rätt kandidat snabbare och effektivare.

  Personligt tillvägagångssätt
  vi använder oss av ett personligt tillvägagångssätt vid rekrytering. För att det tar tid att lära känna företagets kultur och värderingar för att på så vis säkerställa att de hittar rätt kandidat.

  Vanliga frågor

  Rekrytering

  • Vilken är målsättningen för Needo Rekrytering?

   Målsättningen är att genom en högleveransförmåga växa tillsammans med våra nöjda kunder och samarbetspartners. Se vad vi gör för företag.

  • Hur kan företag boka en konsultation med Needo Rekrytering?

   Fyll i dina kontaktuppgifter i vårt kontaktformulär så kommer vi kontakta er så snabbt som möjligt. Ni kan även ringa oss på nummer 0707-18 50 59 eller skicka ett e-mail till info@needo.se.

  • Vad är fördelarna med att välja Needo Rekrytering?

   Fördelarna med att välja Needo är många. En stor fördel är vår Search-metodik för att säkerställa att rätt kandidater kommer in i rekryteringsprocessen. En annan fördel är vår erfarenhet av kompetensförsörjning som i varje process delar med oss av till våra kunder.

  • Vilken typ av process har Needo Rekrytering för att hitta den bästa kandidaten?

   Needo förlitar sig inte på att rätt kandidat ska söka tjänsten. Därför arbetar Needo alltid utifrån en beprövad Search-process för att säkerställa att kunden alltid får träffa relevanta kandidater.

  • Vad erbjuder Needo Rekrytering för tjänster?

   Needo är er heltäckande leverantör inom rekrytering och kompetensförsörjning. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser kan vi hjälpa er med just ert behov. Needo erbjuder både konsultuthyrning och rekrytering. Bland annat inom HR, Ekonomi, Marknad, Försäljning, Administration och Logistik.

  Arbetsprocessen

  Vår arbetsprocess är smidig och effektiv. Vi följer en systematisk arbetsprocess som säkerställer att vi alltid hittar den bästa kandidaten. Vi har därför delat upp arbetsprocessen i fyra olika övergripande delar.

  1. Uppstart

  Det första delen handlar om att ha ett första möte med kunden. Mötet är viktigt för att det ger oss en chans att förstå kundens behov och förväntningar. Vi tar oss tid för att lyssna på kundens frågor och funderingar. Utifrån det sammanställer vi den kravspecifikation som ligger till grund för vilka kandidater vi ska identifiera.

  2. Headhunting

  Den andra delen är att kontakta de identifierade kandidaterna för att utvärdera deras kompetenser för den specifika rollen. Beroende på roll vi ska rekrytera kombinerar vi olika typer av tekniker, inklusive intervjuer, avstämningar samt tester för att säkerställa att vi hittar den bästa kandidaten för den aktuella tjänsten.

  3. Anställning

  I den tredje delen presenterar vi våra identifierade och kvalitetssäkrade kandidater för kunden. Kunden träffar dessa kandidater och utvärderar från sitt håll. Vi stöttar igenom hela processen och tar referenser på den/de slutkandidat-er som kunden önskar anställa.

  4. Uppföljning

  När den anställde väl börjat följer vi upp med både kandidaten och kunden att allt går bra och som planerat. Vi har kvartalsmöten med kunden för att dels stämma av genomförda rekryteringar men också kommande behov i organisationen.

  Vi som jobbar på Needo Stockholm

  Här finns Needo Stockholm