För företag

needo kompetensförsörjning

Vi är Needo

Needo är er heltäckande leverantör inom kompetensförsörjning. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser kan vi hjälpa er med just ert behov.

Vi hjälper kunder och kandidater över hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom rekrytering och stolta över att vara en långsiktig partner i en kortsiktig bransch.

Söker ni nya talanger?

”Inom Needo Talent bygger vi Sveriges snabbaste och mest pricksäkra rekryteringstjänst. Några exempel på kunder vi fått förtroendet att hjälpa är Axel Johnson Gruppen, Foodora och Viva Wine Group.”

– Caleb Musie, Partner & Business Manager Needo Talent

Vi fokuserar på juniora tjänstemän upp till specialistnivå. Vi arbetar alltid med uppsökande rekrytering oavsett om det är ett konsult- eller rekryteringsuppdrag. Våra rekryteringskonsulter har bred erfarenhet inom tjänstemannasektorn.

Våra Rekryteringskonsulter har erfarenhet inom

IT & Tech, Finance & Procurement, Commercial & Sales, HR & Operations, Engineering

Vi hjälper våra kunder med

Hyrrekrytering – Ni hyr initialt in kandidaten för att senare ta över anställningen.
Konsulter – Vi erbjuder konsultlösningar utifrån era behov.
Rekrytering – Vi hittar er nästa kollega.

Dags att utveckla eller stärka ert bolag?

”Needo X är ett modernt alternativ inom Executive Search. För oss handlar det om att identifiera och rekrytera rätt kompetens till rätt bolagsfas. Vi har fått förtroendet att hjälpa några av Sveriges snabbast växande E-Handelsbolag och Scale-Ups med nyckelrekryteringar och ser fram emot att fortsätta växa med våra fantastiska kunder”

– Tom Engdahl, Partner och Business Manager Needo X.

Executive Search

Needo X är specialiserade på rekrytering av förändringsledare. Vi rekryterar typiskt kommersiella ledare på eller precis under ledningsgruppsnivå.

Interim management

Vi matchar ett exklusivt nätverk av frilansare och konsulter med interimsuppdrag inom startups, scale-ups, corporates och riskkapital.

Needo på plats hos er

”Efter alla mina år i rekryteringsbranschen är det tydligt vad som leder till framgång i en rekryteringsprocess – att ha god förståelse och närhet till kunden. Att därför kunna erbjuda en On-site-lösning är för oss på Needo en självklarhet.”

– Ida Alm, Partner & Business Manager Needo On-site

Vi är ert interna Talent Acquisition team!

Vi hjälper er att effektivt optimera era projekt inom rekrytering, samt driva det operativa rekryteringsarbetet tillsammans med er. Genom att ha ett team från Needo hos er kan vi snabbt anpassa oss efter ett varierande behov, t.ex. justera teamet kompetens och omfattning.

I behov av snabb och kvalificerad hjälp?

”Inom Needo Interim ska vi tillhandahålla marknadens bästa konsulter. Några exempel på kunder vi fått förtroendet att hjälpa är Nordiska Galleriet, Kavall och Pensionera.”

– Max Hedgren, Business Manager på Needo Interim

Våra Rekryteringskonsulter har erfarenhet inom

IT & Tech, Finance & Procurement, Commercial & Sales, HR & Operations och Engineering

Vi hjälper våra kunder med

Interim Management – Erfarna chefer som kan ta del- och helhetsansvar vid projektledning samt tillfälligt ta över befintliga personalgrupper

Interim Specialists – Konsulter med specialistkompetens inom specifika kompetensområden som blixtsnabbt tillför ett stort värde vid tillfälliga behov

Interim Talent – Up and coming stjärnor som kommer med förutsättningar att bidra snabbt med högt som lågt

Vill du jobba med Needo?

Kontakta oss redan idag så tar vi ett första möte där vi presenterar vem vi är och vilken lösning vi kan ta fram för just er!