Needo Rekrytering Stockholm

Needo är ett av de snabbast växande bolag inom rekrytering och en av de ledande rekryteringsbyråerna i Sverige. Vi är stolta över att vara en långsiktig partner inom en ofta kortsiktig bransch. Vi är en heltäckande leverantör inom rekrytering, konsultuthyrning och talent acquisition. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser kan vi hjälpa er med ert behov.

Vi hjälper kunder och kandidater över hela Sverige. Våra kontor finner ni i Stockholm, Göteborg samt Malmö, med huvudkontor i Stockholm.

It's a people's
business

Needo lediga jobb

Så fungerar Needo Rekrytering Stockholm

Needo Stockholm erbjuder rekryteringstjänster utifrån fyra olika affärsområden. Inom Needo Talent bygger vi Sveriges snabbaste och mest pricksäkra rekryteringstjänst. Vi har nöjet att få arbeta med bland annat Axfood, EQT och Viva Wine Group. Fokus är på juniora tjänstemän upp till specialistnivå. Vi arbetar alltid med uppsökande rekrytering, oberoende om det är ett konsult- eller rekryteringsuppdrag.

Needo Executive Search är ett modernt alternativ inom chefs- och ledarrekrytering. För oss handlar det om att identifiera och rekrytera rätt kompetens till rätt bolagsfas. Vi rekryterar typiskt kommersiella ledare på eller precis under ledningsgruppsnivå.

Inom Needo Interim tillhandahåller vi marknadens bästa konsulter inom ekonomi, HR, marknad och logistik. Våra konsulter kommer redan från dag ett bidra till att stärka er verksamhet.

Needo On-site är ert interna Talent Acquisition team. Vi hjälper er att effektivt optimera era projekt inom rekrytering, samt driva det operativa rekryteringsarbetet tillsammans med er. Genom att ha ett team från Needo hos er kan vi snabbt anpassa oss efter ett varierande behov, t.ex. justera teamet kompetens och omfattning.

Låt Needo Stockholm hjälpa er

Vi är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning inom rekrytering, konsultuthyrning och talent acquisition genom våra olika affärsområden och vår breda erfarenhet. Det kan vara svårt att veta vilken tjänst som passar just er och därför rekommenderar vi alltid starta samarbetet med ett möte med någon av våra Rekryteringskonsulter. Tillsammans kommer vi sätta upp det bästa tillvägagångssättet för att hitta den bästa kandidaten till just er.

Varför du ska välja Needo Rekrytering Stockholm

Det finns flera anledningar till att välja Needo Stockholm Rekrytering. Vi kan stolt presentera följande anledningar till att välja oss:

Kostnadseffektivt
vi erbjuder en kostnadseffektiv tjänst för företag som söker efter rätt kandidat. Vi tar en låg provision som gör att företag slipper betala höga rekryteringskostnader.

Mångårig erfarenhet
med vår mångåriga erfarenhet inom rekryteringsbranschen har vi hjälpt flertal företag att hitta rätt kandidat.

Nätverk av kvalificerade kandidater
vi har ett stort nätverk med kvalificerade kandidater från olika branscher. Det gör att vi kan hjälpa företag att hitta rätt kandidat snabbare och effektivare.

Personligt tillvägagångssätt
vi använder oss av ett personligt tillvägagångssätt vid rekrytering. För att det tar tid att lära känna företagets kultur och värderingar för att på så vis säkerställa att de hittar rätt kandidat.

Vanliga frågor Needo Rekrytering Stockholm

Målsättningen är att genom en högleveransförmåga växa tillsammans med våra nöjda kunder och samarbetspartners. Se vad vi gör för företag.

Fyll i dina kontaktuppgifter i vårt kontaktformulär så kommer vi kontakta er så snabbt som möjligt. Ni kan även ringa oss på nummer 0707-18 50 59 eller skicka ett e-mail till info@needo.se.

Fördelarna med att välja Needo är många. En stor fördel är vår Search-metodik för att säkerställa att rätt kandidater kommer in i rekryteringsprocessen. En annan fördel är vår erfarenhet av kompetensförsörjning som i varje process delar med oss av till våra kunder.

Needo förlitar sig inte på att rätt kandidat ska söka tjänsten. Därför arbetar Needo alltid utifrån en beprövad Search-process för att säkerställa att kunden alltid får träffa relevanta kandidater.

Needo är er heltäckande leverantör inom rekrytering och kompetensförsörjning. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser kan vi hjälpa er med just ert behov. Needo erbjuder både konsultuthyrning och rekrytering. Bland annat inom HR, Ekonomi, Marknad, Försäljning, Administration och Logistik.

Arbetsprocessen

Vi är stolta över den smidiga och effektiva arbetsprocess vi har arbetat fram. Den kommer att göra att ni kan känna er trygga med att anlita oss när ni är i behov av rekrytering. Det är en arbetsprocess som vi delat in i fyra steg/kategorier. Vi kommer att leda er igenom processen och tillsammans kommer vi säkerställa att ni får rätt kandidat på plats hos er.

Vi som jobbar på Needo Rekrytering Stockholm

Markus Oor

COO

Jonathan Wintzell

CEO

Kimsy Lilja

Finance Manager

Jennie Fernander

Parental Leave

Linn Ståhl

Consultant Manager

Tom Engdahl

Business Manager – Needo X

Nils Randerz

Team Manager & Executive Search Consultant

Caleb Musie

Business Manager & Sr Recruitment Consultant

Omar Zaghdane

Sr. Recruitment Consultant

Felicia Lindhe

Parental Leave

Fanny Paulsen

Sr. Search Associate

Max Hedgren

Business Manager – Needo Interim

Sandra Lu

Recruitment Consultant Interim

Robin Landberg

Senior Sales Executive

Här finns Needo Rekrytering Stockholm

Information

Det förekommer just nu utskick av Whatsapp-meddelanden från någon som utger sig för att arbeta på Needo. Dessa meddelanden kommer inte från oss och ni bör inte svara på dem.