Needo Rekrytering Malmö

Needo Malmö rekrytering är en av de ledande rekryteringsbyråerna i Sverige. Vi erbjuder en unik och kostnadseffektiv tjänst för företag som söker efter rätt kandidat till sin organisation. Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa företag med att hitta den bästa personalen. Vi har dessutom ett stort nätverk med kvalificerade kandidater från olika branscher.

It's a people's
business

Needo lediga jobb

Så fungerar Needo Rekrytering Malmö

Needo Malmö Rekrytering har en smidig samt effektiv process för rekrytering. Vi är en stark och kompetent organisation som arbetar för att tillhandahålla de bästa möjliga tjänsterna till våra kunder.

Med vår långa erfarenhet av branschen vet vi vad som krävs för att hitta den bästa kandidaten för en specifik roll. Vår arbetsstyrka är starkt engagerad och alltid redo för att hjälpa till vid eventuella frågor och funderingar. Vi har som mål att säkerställa att varje kund är nöjd med vår service.

Konsultation är ett viktigt steg i rekryteringsprocessen och något vi vanligtvis börjar med. Det innebär att företaget kontaktar Needo Malmö för att boka en konsultation. Det innebär också att företaget får möjlighet till att diskutera sina rekryteringsbehov med en erfaren rekryterare.

Varför du ska välja Needo Rekrytering Malmö

Det finns många anledningar till att välja Needo Malmö Rekrytering. Vi kan stolt presentera följande anledningar till varför du ska välja oss:

Kostnadseffektivt
vi erbjuder en kostnadseffektiv tjänst för företag som söker efter rätt kandidat. Vi tar en låg provision som gör att företag slipper betala höga rekryteringskostnader.

Mångårig erfarenhet
med vår mångåriga erfarenhet inom rekryteringsbranschen har vi hjälpt flertal företag att hitta rätt kandidat.

Nätverk av kvalificerade kandidater
vi har ett stort nätverk med kvalificerade kandidater från olika branscher. Det gör att vi kan hjälpa företag att hitta rätt kandidat snabbare och effektivare.

Personligt tillvägagångssätt
vi använder oss av ett personligt tillvägagångssätt vid rekrytering. För att det tar tid att lära känna företagets kultur och värderingar för att på så vis säkerställa att de hittar rätt kandidat.

Om du väljer att anlita Needo Göteborg för att hjälpa ert företag med rekrytering kommer processen att inledas med en konsultation, det är ett viktigt steg i rekryteringsprocessen vilket gör att är ett inledande steg. Vid en konsultation kontaktar ni Needo Göteborg för att boka ett möte med någon av våra rekryteringskonsulter. Vid mötet läggs grunden för ett kommande långsiktigt samarbete.

Vanliga frågor Needo Rekrytering Malmö

Målsättningen är att genom en högleveransförmåga växa tillsammans med våra nöjda kunder och samarbetspartners. Se vad vi gör för företag.

Fyll i dina kontaktuppgifter i vårt kontaktformulär så kommer vi kontakta er så snabbt som möjligt. Ni kan även ringa oss på nummer 0707-18 50 59 eller skicka ett e-mail till info@needo.se.

Fördelarna med att välja Needo är många. En stor fördel är vår Search-metodik för att säkerställa att rätt kandidater kommer in i rekryteringsprocessen. En annan fördel är vår erfarenhet av kompetensförsörjning som i varje process delar med oss av till våra kunder.

Needo förlitar sig inte på att rätt kandidat ska söka tjänsten. Därför arbetar Needo alltid utifrån en beprövad Search-process för att säkerställa att kunden alltid får träffa relevanta kandidater.

Needo är er heltäckande leverantör inom rekrytering och kompetensförsörjning. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser kan vi hjälpa er med just ert behov. Needo erbjuder både konsultuthyrning och rekrytering. Bland annat inom HR, Ekonomi, Marknad, Försäljning, Administration och Logistik.

Arbetsprocessen

Vi är stolta över den smidiga och effektiva arbetsprocess vi har arbetat fram. Den kommer att göra att ni kan känna er trygga med att anlita oss när ni är i behov av rekrytering. Det är en arbetsprocess som vi delat in i fyra steg/kategorier. Vi kommer att leda er igenom processen och tillsammans kommer vi säkerställa att ni får rätt kandidat på plats hos er.

Vi som jobbar på Needo Rekrytering Malmö

Markus Oor

COO

Jonathan Wintzell

CEO

Här finns Needo Rekrytering Malmö

Information

Det förekommer just nu utskick av Whatsapp-meddelanden från någon som utger sig för att arbeta på Needo. Dessa meddelanden kommer inte från oss och ni bör inte svara på dem.