Needo West Rekrytering

Needo South rekrytering

Needo South rekrytering är en av de ledande rekryteringsbyråerna i Sverige. Vi erbjuder en unik och kostnadseffektiv tjänst för företag som söker efter rätt kandidat till sin organisation. Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa företag med att hitta den bästa personalen. Vi har dessutom ett stort nätverk med kvalificerade kandidater från olika branscher.

Vi som jobbar på Needo South

Så fungerar Needo South rekrytering

Needo South Rekrytering har en smidig samt effektiv process för rekrytering. Vi är en stark och kompetent organisation som arbetar för att tillhandahålla de bästa möjliga tjänsterna till våra kunder.

Med vår långa erfarenhet av branschen vet vi vad som krävs för att hitta den bästa kandidaten för en specifik roll. Vår arbetsstyrka är starkt engagerad och alltid redo för att hjälpa till vid eventuella frågor och funderingar. Vi har som mål att säkerställa att varje kund är nöjd med vår service.

Konsultation är ett viktigt steg i rekryteringsprocessen och något vi vanligtvis börjar med. Det innebär att företaget kontaktar Needo South för att boka en konsultation. Det innebär också att företaget får möjlighet till att diskutera sina rekryteringsbehov med en erfaren rekryterare.

Att välja Needo South Rekrytering

Det finns många anledningar till att välja Needo South Rekrytering. Vi kan stolt presentera följande anledningar till varför du ska välja oss:

 • Kostnadseffektivt: vi erbjuder en kostnadseffektiv tjänst för företag som söker efter rätt kandidat. Vi tar en låg provision som gör att företag slipper betala höga rekryteringskostnader.
 • Mångårig erfarenhet: med vår mångåriga erfarenhet inom rekryteringsbranschen har vi hjälpt flertal företag att hitta rätt kandidat.
 • Nätverk av kvalificerade kandidater: vi har ett stort nätverk med kvalificerade kandidater från olika branscher. Det gör att vi kan hjälpa företag att hitta rätt kandidat snabbare och effektivare.
 • Personligt tillvägagångssätt: vi använder oss av ett personligt tillvägagångssätt vid rekrytering. För att det tar tid att lära känna företagets kultur och värderingar för att på så vis säkerställa att de hittar rätt kandidat.

Kontakta Needo South

  Arbetsprocessen

  Vår arbetsprocess är smidig och effektiv. Vi följer en systematisk arbetsprocess som säkerställer att vi alltid hittar den bästa kandidaten. Vi har därför delat upp arbetsprocessen i fyra olika övergripande delar.

  1. Uppstart

  Det första delen handlar om att ha ett första möte med kunden. Mötet är viktigt för att det ger oss en chans att förstå kundens behov och förväntningar. Vi tar oss tid för att lyssna på kundens frågor och funderingar. Utifrån det sammanställer vi den kravspecifikation som ligger till grund för vilka kandidater vi ska identifiera.

  2. Headhunting

  Den andra delen är att kontakta de identifierade kandidaterna för att utvärdera deras kompetenser för den specifika rollen. Beroende på roll vi ska rekrytera kombinerar vi olika typer av tekniker, inklusive intervjuer, avstämningar samt tester för att säkerställa att vi hittar den bästa kandidaten för den aktuella tjänsten.

  3. Anställning

  I den tredje delen presenterar vi våra identifierade och kvalitetssäkrade kandidater för kunden. Kunden träffar dessa kandidater och utvärderar från sitt håll. Vi stöttar igenom hela processen och tar referenser på den/de slutkandidat-er som kunden önskar anställa.

  4. Uppföljning

  När den anställde väl börjat följer vi upp med både kandidaten och kunden att allt går bra och som planerat. Vi har kvartalsmöten med kunden för att dels stämma av genomförda rekryteringar men också kommande behov i organisationen.

  Här finns Needo South