Needo Malmö Rekrytering

Needo Malmö rekrytering

Needo Malmö rekrytering är en av de ledande rekryteringsbyråerna i Sverige. Vi erbjuder en unik och kostnadseffektiv tjänst för företag som söker efter rätt kandidat till sin organisation. Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa företag med att hitta den bästa personalen. Vi har dessutom ett stort nätverk med kvalificerade kandidater från olika branscher.

Kontakta Needo Malmö

070-483 65 26


  Så fungerar Needo Malmö rekrytering

  Needo Malmö Rekrytering har en smidig samt effektiv process för rekrytering. Vi är en stark och kompetent organisation som arbetar för att tillhandahålla de bästa möjliga tjänsterna till våra kunder.

  Med vår långa erfarenhet av branschen vet vi vad som krävs för att hitta den bästa kandidaten för en specifik roll. Vår arbetsstyrka är starkt engagerad och alltid redo för att hjälpa till vid eventuella frågor och funderingar. Vi har som mål att säkerställa att varje kund är nöjd med vår service.

  Konsultation är ett viktigt steg i rekryteringsprocessen och något vi vanligtvis börjar med. Det innebär att företaget kontaktar Needo Malmö för att boka en konsultation. Det innebär också att företaget får möjlighet till att diskutera sina rekryteringsbehov med en erfaren rekryterare.

  Needo lediga jobb

  Att välja Needo Malmö Rekrytering

  Det finns många anledningar till att välja Needo Malmö Rekrytering. Vi kan stolt presentera följande anledningar till varför du ska välja oss:

  Kostnadseffektivt
  vi erbjuder en kostnadseffektiv tjänst för företag som söker efter rätt kandidat. Vi tar en låg provision som gör att företag slipper betala höga rekryteringskostnader.

  Mångårig erfarenhet
  med vår mångåriga erfarenhet inom rekryteringsbranschen har vi hjälpt flertal företag att hitta rätt kandidat.

  Nätverk av kvalificerade kandidater
  vi har ett stort nätverk med kvalificerade kandidater från olika branscher. Det gör att vi kan hjälpa företag att hitta rätt kandidat snabbare och effektivare.

  Personligt tillvägagångssätt
  vi använder oss av ett personligt tillvägagångssätt vid rekrytering. För att det tar tid att lära känna företagets kultur och värderingar för att på så vis säkerställa att de hittar rätt kandidat.

  Vanliga frågor

  Rekrytering

  • Vilken är målsättningen för Needo Rekrytering?

   Målsättningen är att genom en högleveransförmåga växa tillsammans med våra nöjda kunder och samarbetspartners. Se vad vi gör för företag.

  • Hur kan företag boka en konsultation med Needo Rekrytering?

   Fyll i dina kontaktuppgifter i vårt kontaktformulär så kommer vi kontakta er så snabbt som möjligt. Ni kan även ringa oss på nummer 0707-18 50 59 eller skicka ett e-mail till info@needo.se.

  • Vad är fördelarna med att välja Needo Rekrytering?

   Fördelarna med att välja Needo är många. En stor fördel är vår Search-metodik för att säkerställa att rätt kandidater kommer in i rekryteringsprocessen. En annan fördel är vår erfarenhet av kompetensförsörjning som i varje process delar med oss av till våra kunder.

  • Vilken typ av process har Needo Rekrytering för att hitta den bästa kandidaten?

   Needo förlitar sig inte på att rätt kandidat ska söka tjänsten. Därför arbetar Needo alltid utifrån en beprövad Search-process för att säkerställa att kunden alltid får träffa relevanta kandidater.

  • Vad erbjuder Needo Rekrytering för tjänster?

   Needo är er heltäckande leverantör inom rekrytering och kompetensförsörjning. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser kan vi hjälpa er med just ert behov. Needo erbjuder både konsultuthyrning och rekrytering. Bland annat inom HR, Ekonomi, Marknad, Försäljning, Administration och Logistik.

  Arbetsprocessen

  Vår arbetsprocess är smidig och effektiv. Vi följer en systematisk arbetsprocess som säkerställer att vi alltid hittar den bästa kandidaten. Vi har därför delat upp arbetsprocessen i fyra olika övergripande delar.

  1. Uppstart

  Det första delen handlar om att ha ett första möte med kunden. Mötet är viktigt för att det ger oss en chans att förstå kundens behov och förväntningar. Vi tar oss tid för att lyssna på kundens frågor och funderingar. Utifrån det sammanställer vi den kravspecifikation som ligger till grund för vilka kandidater vi ska identifiera.

  2. Headhunting

  Den andra delen är att kontakta de identifierade kandidaterna för att utvärdera deras kompetenser för den specifika rollen. Beroende på roll vi ska rekrytera kombinerar vi olika typer av tekniker, inklusive intervjuer, avstämningar samt tester för att säkerställa att vi hittar den bästa kandidaten för den aktuella tjänsten.

  3. Anställning

  I den tredje delen presenterar vi våra identifierade och kvalitetssäkrade kandidater för kunden. Kunden träffar dessa kandidater och utvärderar från sitt håll. Vi stöttar igenom hela processen och tar referenser på den/de slutkandidat-er som kunden önskar anställa.

  4. Uppföljning

  När den anställde väl börjat följer vi upp med både kandidaten och kunden att allt går bra och som planerat. Vi har kvartalsmöten med kunden för att dels stämma av genomförda rekryteringar men också kommande behov i organisationen.

  Vi som jobbar på Needo Malmö

  Här finns Needo Malmö