Drivs du av att ha en bred och mångsidig tjänst? Har du tidigare erfarenhet av tulladministration, antingen inom import eller export? Lockas du av tanken att vara en integrerad del av ett samarbetsvilligt team? Då kan tjänsten som Tulladministratör vara det du söker!

Om bolaget
Bolaget är specialiserade inom logistik och transportlösningar.  

Om tjänsten som Tulladministratör
Som tulladministratör kommer du att ingå i ett roterande schema som ger dig en gedigen grund för din framtida utveckling. Denna roll omfattar hanteringen av import, export, transiteringar och kundsupport, där du kommer i kontakt med alla marknader, trafikslag och samtliga typer av gods som bolaget hanterar. I rollen hanteras allt från dagliga rutinmässiga tulluppgifter till komplexa ärenden som kräver samverkan med övriga avdelningar. I din roll förväntas du hitta optimala lösningar för kunder, vilket kan inkludera utförande av fakturakontroller, deklarationer, transitering av gods samt att arbeta i enlighet med restriktioner, lagar och regelverk kopplade till tullhantering.

Du kommer att vara en del av ett växande team med varierande bakgrund och erfarenheter att dela med sig av. I tjänsten kommer du att utgå ifrån bolagets kontor på Hisingen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Hantera tullprocesser inom import, export och transiteringar.
• Tillgodose kunders behov i form av kundsupport.

Om dig
Vi söker dig som har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom tulladministration, antingen inom import- eller exportärenden. Om du även har tidigare erfarenhet av transitering, tullager eller tullhantering relaterat till livsmedelsprodukter är det fördelaktigt. För att lyckas i tjänsten behöver du behärska svenska och engelska flytande samt besitta god datorvana då du kommer arbeta i ett flertal system och program parallellt.

Som person bör du inneha en fallenhet för noggrant och detaljerat arbete, vilket möjliggör korrekt tolkning av lagtexter och regelverk inom tulladministration. Bolaget erbjuder en mångsidig roll där du kommer att hantera ärenden inom import, export och transitering. Därför är vi intresserade av dig som är nyfiken och trivs med att arbeta flexibelt och brett. Dina starka kommunikativa färdigheter kommer till sin rätt i kundsamtal, där förmågan att anpassa ditt språk och vara lyhörd gentemot kunders behov är avgörande. Inom teamet ser vi att du är en dedikerad lagspelare som alltid sätter laget före jaget.

Viktigt för tjänsten är:
• Arbetserfarenhet av tulladministration, antingen inom import- eller exportärenden.
• Att du är noggrann, nyfiken, kommunikativ och en lagspelare.
• God datorvana och flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Hisingen, Göteborg.
Lön: Enligt överenskommelse.

Finner du tjänsten som Tulladministratör intressant? Skicka in din ansökan idag, vi går genom ansökningar efter sommaren. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här