Har du erfarenhet inom försäljning? Är du teknikintresserad och nyfiken på ventilationsbranschen? Har du en fallenhet för att bygga och utveckla långsiktiga relationer? Då kan rollen som Teknisk Säljare till FläktGroup vara något för dig!

Om FläktGroup
”FläktGroup är en av marknadsledarna av systemlösningar för inomhusklimat där komfort, säkerhet och hälsa är i fokus. FläktGroup har i mer än 100 år, sedan starten 1909, varit ett företag som bryr sig om vår gemensamma miljö och människorna omkring oss. Varje dygn andas du in över 20 000 liter luft och spenderar i genomsnitt 90% av din tid inomhus. Inomhusventilationslösningar påverkar alla – oavsett om du ser våra produkter eller inte.

Idag levererar vi produkter över hela världen. Vi har försäljning i 65 länder, tillverkning i Europa, Asien och USA. På FläktGroup finns mer än 3500 engagerade och stolta kollegor som levererar ett av de mest omfattande erbjudandena på marknaden. Vi strävar efter att vara din föredragna partner idag och imorgon som leverantör och som arbetsgivare.”

Om rollen
Som säljare hos FläktGroup Stockholm kommer du utgå från våra ljusa lokaler i Hägersten där du är en viktig del i lagets framgång.  Du bidrar till teamet genom att ansvara för försäljningen hos dina kunder. Du kommer vara med från offertstadiet till affär och förväntas agera rådgivande och proaktivt längs vägen för att få fram den mest energieffektiva och prisvärda lösningen för kund.

Detta sker genom:

  • Säkerställa försäljning genom kundbesök och goda samarbeten.
  • Säkerställa att FläktGroup är den föredragna samarbetsparten genom att agera rådgivare hjälpa till med lösningar, göra körningar och ta fram offerter mm.
  • Samarbeta med andra delar inom FläktGroup för att säkerställa rätt och snabb återkoppling till kund.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och som vill fortsätta utvecklas i ett stort och tryggt bolag.

Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna när vi söker dig som har driv och engagemang för att lära och utvecklas inom såväl produktkunskap som försäljning. Vi tror att för att lyckas i rollen behöver du ha teknikintresse och vara intresserad av hur saker fungerar. Vi tror att du är flexibel, lättlärd och har lätt att ändra fokus.

Viktigt för att lyckas i tjänsten är:

  • Arbetslivserfarenhet av försäljning.  
  • Att du är driven, förtroendeingivande och bra på att bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer.
  • B-körkort och flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du har:

  • Eftergymnasial utbildning inom VVS/Teknik, eller motsvarande erfarenheter från arbetslivet.
  • Erfarenhet av fältförsäljning, och/eller, produktkunskap inom ventilationslösningar.
  • Tidigare erfarenhet av arbete som konsult eller entreprenör.

FläktGroups erbjudande
Förutom en varierande tjänst i en organisation i förändring erbjuder FläktGroup ett utvecklande arbete, möjlighet till bra bonus, möjlighet att löneväxla, tjänstebil, friskvårdsbidrag, försäkringar och hälsokontroller, samt kollektivavtal via Teknikföretagen.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Hägersten, Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Teknisk Säljare intressant? Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.
 

Ansök här