Teknisk Säljare till Aliaxis!

Teknisk Säljare till Aliaxis!
11/27/2023

Vill du forma morgondagens bransch inom VA, infrastruktur och industri? Drivs du av teknisk försäljning och hitta de bästa lösningarna utifrån kundens behov? Vill du vara med på en spännande resa och bygga upp det svenska bolaget i en global organisation? Då kan rollen som Teknisk Säljare till Aliaxis vara något för dig!

Om Aliaxis
Aliaxis är verksamma i över 40 länder och har idag över 15 000 anställda. Tillsammans arbetar de för att designa hållbara, lättinstallerade och innovativa lösningar för att möta världens vattenutmaningar och påskynda övergången till ren energi. Aliaxis har kunskap och kan hjälpa sina kunder med komplexa och krävande projekt som berör rör- och kopplingssystem inom bygg, Infrastruktur, industri, och jordbrukssektorn.

Om tjänsten som Teknisk Säljare
Som Teknisk Säljare hos Aliaxis kommer du in i en expansiv fas där du har möjlighet att vara med och etablera det globala bolaget på den svenska marknaden. I rollen kommer du ansvara för region syd. Ditt uppdrag kommer i huvudsak vara att förvalta och utveckla relationen med befintliga kunder och distributörer genom att säkerställa att de känner till och har förståelse för verksamhetens tjänster och produktportfölj. Målet är att stärka Aliaxis affär och utöka andelarna på marknaden, för att göra detta behöver du skapa efterfrågan och kartlägga projekt inom VA, infrastruktur och industri. Ditt externa kontaktnät består av aktörer såsom tekniska konsulter på konsulthusen, slutanvändare, installatörer och relevanta beslutsfattare.

I tjänsten kommer du att utgå från ditt hemmakontor, du arbetar med frihet under ansvar och planerar i dialog med kund hur dina kommande arbetsveckor ska se ut. Vid resor kan övernattningar förekomma. Aliaxis är en global organisation med goda utvecklingsmöjligheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbeta strategiskt för att utöka Aliaxis marknadsandelar i Sverige.
  • Förvalta och utveckla relationen med befintliga kunder och distributörer.
  • Kartlägga marknaden.

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat med teknisk försäljning i minst 5 år och förstår samspelet mellan de olika leden inom industri- och grossistbranschen. Du har med fördel arbetat inom VA, infrastruktur eller industri, och arbetat med liknande produkt-, och teknikområde som Aliaxis men det är inget krav. Om du dessutom har ett befintligt nätverk inom kundbasen, ser vi det som meriterande. Kravet för tjänsten är att du har B-körkort och har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska.

Som person söker vi dig som är metodisk och relationsskapande gentemot kunder och andra samarbetspartners. Du är professionell i alla sammanhang när du knyter nya som gamla kontakter och har alltid ett kommersiellt fokus med långsiktighet. Genom din nyfikenhet och öppenhet har du förmågan att säkerställa kvalitet och leverans till kund i samtliga led.

Viktigt för tjänsten är:

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av teknisk försäljning från industri- eller grossistbranschen och förstår samspelet i de olika leden.
  • Grundläggande teknisk förståelse.
  • Att du är relationsskapande, metodisk, kommersiell, professionell och nyfiken.
  • B-körkort och flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:

  • Erfarenhet av en liknande produktportfölj.
  • Insyn och förståelse för regionens funktion kopplat till infrastrukturprojekt och offentlig upphandling.
  • Ett befintligt nätverk inom kundbasen.

Aliaxis erbjudande
Aliaxis erbjuder dig om att vara med på en spännande resa om att bygga upp säljorganisationen i Sverige. Du kommer till en organisation som ger dig stort ägandeskap och möjligheten att själv planera dina egna dagar och vara med och påverka organistsonen framåt. Aliaxis är en global organisation som är en stadig och trygg punkt i uppbyggnaden av det svenska bolaget. Sammanfattningsvis erbjuder Aliaxis ett attraktivt förmånspaket som innehåller bland annat förmånsbil, bonus och ett årligt friskvårdsbidrag om 5 000 sek/år.

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid 100%
Placering: Flexibelt, någonstans i Sydsverige med fördel runt Växjöområdet.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse + bonus.

Finner du tjänsten som Teknisk Säljare hos Aliaxis intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 

Ansök här

Ansök här

Petra Nordberg

Search Associate

petra@needo.se
+46739399513
Arbetsgivare
Aliaxis Group Nv

Stad
växsjö

Antal tjänster
1

Referensnummer
352387