Teknisk Säljare inom OEM till Nomo!

Teknisk Säljare inom OEM till Nomo!
12/01/2023
Drivs du av att leverera förstklassig service samtidigt som du skapar långsiktiga relationer? Har du ett tekniskt intresse och vill utmana dig själv inom försäljning? Vill du ha en flexibel arbetsmiljö där du självständigt planerar din arbetsdag? Då kan tjänsten som Teknisk Säljare inom OEM hos Nomo vara något för dig!

Om Nomo
Nomo grundades 1948 och har sedan dess utvecklat relationer med ledande och globala premiumtillverkare vilket resulterat i ett unikt teknologi- och produktutbud. Nomo erbjuder alla typer av glid- och rullningslager, transmissioner, tätningar och tillhörande tjänster kombinerat med en hög teknisk kompetens och hög leveransförmåga.

Nomo erbjuder sina kunder inom OEM och eftermarknaden specialiserade tekniker och försäljningsspecialister som kommunicerar på de nordiska språken. Med cirka 180 erfarna medarbetare, baserade på 19 platser runt om i Norden kan deras kunder lita på att de alltid har specialistkunskap nära dem.

Om Tjänsten som Teknisk Säljare inom OEM
I rollen som Teknisk Säljare kommer du att arbeta inom OEM segmentet för Nomos kunder. Kunderna består dels av mindre aktörer men också ledande bolag inom svensk industri. Som Teknisk Säljare inom OEM kommer du att bearbeta både befintliga och potentiella kunder inom områdena lager, transmission och tätning. Säljcyklarna varierar i omfattning och kan ta allt från ett par veckor till ett par år att slutföra. Till ditt förfogande har du en kompetent organisation bakom dig där du samarbetar tätt med andra funktioner såsom Innesäljare och tekniska Applikationsingenjörer. Detta för att på ett professionellt sätt driva affären framåt samt stärka och utveckla kundrelationer.

I tjänsten har du möjlighet att utgå antingen hemifrån, från Nomos kontor eller från ett kontorshotell, beroende på var du bor. Större delen av din arbetsvecka spenderas ute på fält hos befintliga och potentiella kunder. Resterande tid spenderas åt att följa upp förfrågningar, offerter och andra administrativa uppgifter. Ett fåtal övernattningar per månad kan förekomma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Prospektera, bearbeta och utveckla befintliga och potentiella kunder ute på fält.
  • Följa upp förfrågningar, offerter och andra administrativa uppgifter.
  • Samarbeta med olika interna funktioner beroende på kund och behov.

Om dig

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, fördelaktigt inom teknik eller motsvarade. Vidare ser vi att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom försäljning, gärna med inriktning mot kunder inom OEM segmentet och tillverkande industri. Har du även arbetat ute på fältet, har ett tekniskt intresse och trivs bra med att planera dina egna arbetsdagar är detta rollen för dig. För att lyckas i tjänsten behöver du vara flytande i svenska såväl som engelska i både tal och skrift, besitta god datavana samt inneha B-körkort.

Som person söker vi dig som trivs bra med att arbeta självständigt i varierande arbetsmiljöer. Du värderar ditt nätverk högt och stimuleras av att bygga, utveckla och stärka samarbeten samt att etablera nya kontakter. Du är tydlig i din kommunikation och är inte rädd för att ta hjälp av dina kollegor för att åstadkomma en lyckad affär. Vidare ser vi att du har en stark drivkraft som speglar hur du motiveras av att arbeta efter mål och budget. Ditt strukturerade arbetssätt underlättar din dokumentation och ditt långsiktiga förhållningssätt bidrar till ett gott tålamod inför varierande säljcyklar.

Viktigt för tjänsten är:

  • Tekniskt intresse och minst ett par års arbetslivserfarenhet av försäljning, gärna ute på fält.
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
  • God datavana och B-körkort.
  • Att du stimuleras av att utveckla goda relationer och långsiktiga affärer.

Meriterande för tjänsten är:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning mot kunder inom OEM segmentet.

Nomos erbjudande
Hos Nomo kommer du bli en del av en trygg organisation med låg personalomsättning där du aldrig slutar lära dig nya saker. Du kommer att få en anpassad introduktion till rollen och succesivt erbjudas flertalet utbildningsmöjligheter för att stärka din kompetens inom bolaget. Vidare erbjuds du andra goda förmåner så som kollektivavtal, friskvård, trevliga konferenser och förmånsbil med stor valfrihet.

Övrigt
Placering: Med fördel Malmö med omnejd.
Omfattning: Heltid, 100%.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

Låter tjänsten som Teknisk Säljare inom OEM till Nomo intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 

Ansök här

Ansök här

Johanna Löndén

Search Associate

johanna@needo.se
+46704836526
Arbetsgivare
Nomo Kullager AB

Stad
Malmö

Antal tjänster
1

Referensnummer
342615