Är du expert på att hitta och attrahera de bästa IT-talangerna? Vill du vara med och utmana och forma framtidens mat-Sverige? Då är detta rollen för dig!

Om Axfood IT
Axfood IT är det digitala navet inom koncernen Axfood. De har en av matbranschens största IT-avdelningar med drygt 300 medarbetare. Axfood IT skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom koncernen ska ha branschens bästa IT-lösningar. De jobbar agilt och med den senaste tekniken.

Genom Axfoods många varumärken, kompetenser och bakgrunder finns kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Nu letar vi efter dig som vill vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel.

Om tjänsten som Talent Acquisition Partner
I rollen som Talent Acquisition Partner hos Axfood IT kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa kompetensförsörjning på bolaget samt leverera en god rekryteringsupplevelse för kandidater och rekryterande chefer. Du blir en del av ett engagerat team som arbetar nära varandra och med tvärfunktionella initiativ över hela koncernen. Förutom att arbeta operativt med IT rekrytering kommer du även bidra strategiskt i frågor kopplade till att attrahera, rekrytera och behålla medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stötta rekryterande chefer genom hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till erbjudande
  • Ansvara för att attrahera och rekrytera kandidater utifrån Axfood IT kompetensbehov
  • Aktivt arbeta med uppsökande rekrytering och search
  • Delta i employer branding och onboarding-initiativ

Om dig
Som person är du kommunikativ och proaktiv med en energisk attityd. Med trygghet i din profession har du tidigare agerat rådgivare i rekryteringsfrågor mot interna eller externa parter. För att lyckas och trivas i rollen krävs också att du kan arbeta effektiv utan att ge avkall på noggrannheten. Din förmåga att bygga starka relationer och ditt genuina intresse för människor och IT gör dig till en uppskattad kollega.

Viktigt för tjänsten är:

  • Erfarenhet av IT-rekrytering
  • Erfarenhet av att arbeta med search i Linkedin Recruiter
  • Erfarenhet att leda och projektleda rekryteringsprocesser från ax till limpa
  • Förmåga att se helhetsbilden i rekryteringsarbetet – exempelvis genom att se när/om det behövs göras särskilda insatser mot specifika målgrupper för att nå framgångsrika rekryteringar
  • Akademisk utbildning
  • Stark kommunikationsförmåga i svenska och engelska

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Finner du tjänsten som Talent Acquisition Partner hos Axfood IT intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här