Needo tillgodoser alla era behov inom konsultinhyrning, interim och rekrytering. Genom många års erfarenhet har vi byggt upp ett brett nätverk av rekryterare och talanger, allt från lokal till global nivå.

Needo Talent, Needo Executive Search och Needo on-site är specialiserade på IT & Tech, Finance & Procurement, Commercial & Sales, HR & Operations, Engineering.

Studerar du på universitet eller högskola och vill arbeta med rekrytering samt vill bli en del av vårt vinnande team? På Needo erbjuder vi dig rätt verktyg för att lära dig rekrytering/headhunting från grunden samt goda utvecklingsmöjligheter tack vare vår karriärtrappa!

Om oss
Needo är ett nischat bolag inom headhunting och Talent Acquisition som tillgodoser samtliga behov inom rekrytering, interim och konsultuthyrning. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg.

För att vara en heltäckande leverantör inom People Management har vi etablerat tre affärsområden; Needo Talent, Needo Interim och Needo Executive. Vi arbetar med några av Europas starkaste varumärken, allt ifrån stora internationella koncerner till nyetablerade e-handelsbolag och Scale-Ups! Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag och vårt mål är att alltid överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar.

Om rollen
I rollen kommer du att arbeta nära och tätt ihop med våra Recruitment Consultants där dina främsta ansvarsområden kommer att vara search, telefonavstämningar, inbokning av djupintervjuer samt referenstagningar. I rollen får du möjlighet att vara delaktig genom hela processen för att på så sätt få en god kunskap kring hela vår rekryteringsprocess dvs. från kundmöten till tillsättning av kandidater. 
Vi söker dig som vill utveckla en gedigen kunskapsbank för att på sikt växa in i rollen som Recruitment Consultant, vilket möjliggörs genom vår karriärstrappa!

Vidare innefattar tjänsten:

 • Analys av bolag & kartläggning av kompetens.
 • Kravspecifikationsmöten/Kundmöten.
 • Annonsskrivning.
 • Search av potentiella kandidater/identifiera kompetens.
 • Telefonavstämningar.
 • Koordinering av rekryteringsprocess & boka in kandidater för djupintervju.
 • Referenstagning.
 • Kommersiellt ansvar.

Som Search Associate kommer du joina vårt sammansvetsade team i Stockholm om 16 personer. Du kommer till ett lag med entreprenörsanda som värdesätter långsiktiga relationer, att prestera och ha kul på jobbet. Några av oss som arbetar i teamet har flerårig erfarenhet från branschen och några av oss kommer direkt från skolan, gemensamt är att vi älskar att träffa människor och göra affärer!

Om dig
Vi söker dig som studerar en akademisk utbildning inom PA/HR, Ekonomi, Beteendevetenskap, Sociologi, eller annan inriktning som kan bedömas likvärdig. Har du tidigare erfarenhet från rekrytering, mötesbokning och / eller telefonförsäljning ser vi det som mycket meriterande. För att lyckas i tjänsten behöver du behärska svenska och engelska flytande samt besitta god datorvana. B-körkort är meriterande.

Vidare söker vi dig som är en teamplayer och som vill bidra till en snabbt växande organisation. Du delar vår passion för affärer och det personliga mötet och sprider positiv energi till kunder så väl som kollegor. Vi ser också att du är en naturlig relationsbyggare som uppskattar och drivs av att arbeta efter tydliga mål inom Needo.

Viktigt för tjänsten:

 • Ett brinnande affärsintresse.
 • Att du är prestations- och målinriktad.
 • Att du har en stark känsla för god service (drivs av att vilja göra det lilla extra).
 • Är nyfiken och har ett driv att vilja utvecklas.
 • Erfarenhet från rekrytering, telefonförsäljning, mötesbokning eller liknande
 • Akademisk utbildning (PA, HR, ekonomi eller motsvarande) vilket är ett krav.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. 

Vad erbjuder vi?
Vi som arbetar på Needo är affärsdrivna, ambitiösa, inkluderande och genuina teamplayers som alltid stöttar och peppar varandra! Vi arbetar mot högt uppsatta mål och för oss är det viktigt att ha väldigt roligt på vägen! Du kommer bli en del av ett riktigt härligt och sammansvetsat gäng som kommer vara måna om att du ska trivas hos oss och stötta dig för att du ska nå dina mål!

Att ha kul och skapa en god gemenskap tillsammans är något som ligger oss varmt om hjärtat och har bland annat en kommitté som anordnar AW:s, friskvårdsaktiviteter, kickoffer och diverse event löpande. Förutom detta åker vi på en konferens varje år och erbjuder goda förmåner för våra anställda och vi sitter i fina lokaler på Villagatan, ett stenkast från Humlegården.

På Needo kommer det även finnas goda karriärmöjligheter för rätt person. Vi ser därför gärna att du ser dig själv långsiktigt inom branschen.

Övrig information
Start: Snarast möjligt
Plats: Stockholm, Villagatan 13B
Lön: Fast + Provision
Låter rollen som Serach Associate intressant? Urval sker löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt.

Ansök här