Servicetekniker till Mek & Maskin i Jönköping!

Servicetekniker till Mek & Maskin i Jönköping!
11/24/2022 lmg

Är du en person som motiveras av en omväxlande arbetsdag där du både spenderar tid ute hos kund samt i en välutrustad verkstad? Är du en problemlösare som är nyfiken på att lära dig nya saker? Vill du vara med att bygga ett team tillsammans med engagerade kollegor? Då kan rollen som Servicetekniker hos Mek & Maskin vara nästa steg i din karriär!

Om Mek & Maskin

AB Mek & Maskin har drygt 35 års erfarenhet av Markvårdsmaskiner och är idag en totalleverantör inom maskiner, tillbehör, reservdelar och service där de är välkända och omtyckta av marknaden och sina kunder. Fokuset ligger på maskiner och service av högsta kvalité! Deras kunder befinner sig främst inom offentlig verksamhet men har också kunder inom företagare och privatpersoner.

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner AB med huvudkontor i Vimmerby, samt en fullserviceanläggning i Jönköping. Tillsammans är de ca 17 anställda och omsätter 45 miljoner kronor årligen. AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner, Vimmerby och Jönköping, är en del av Kärcher-koncernen sedan 1 maj 2020.

Om rollen som Servicetekniker

I rollen som Servicetekniker fokuserar du på planerat och akut underhåll av Markvårdsmaskiner där du i din roll erbjuds en stor variation i utmaningar, både sett till kunder och typ av maskiner. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta i deras välutrustade verkstad såväl som självständigt ute hos kunder. Du blir del av litet engagerat team där ni gemensamt planerar era arbetsdagar. Arbetsuppgifterna kommer innebära utmaningar inom mekanik, hydraulik och fordonsel. Maskinerna kan röra sig om allt från mindre handhållna verktyg via åkgräsklippare upp till redskapsbärare, sopmaskiner och kompaktlastare. Arbetstiderna är 7-16 med möjlighet till flexibilitet.

Avhängt var du bor kan det både vara aktuellt att vara hemgaragerad med Servicebuss eller utgå från Verkstaden i Jönköping.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

 • Planerat och akut underhållsarbete av Markvårdsmaskiner.
 • Rådgivande dialoger med kund kring reservdelar, komponenter och service.

Om dig

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet, intresse eller utbildning av Mekanik, Hydraulik och Fordonsel. Du har en stor vilja att lära och tar gärna egna initiativ. Vi tror att du tycker om att arbeta självständigt, har en lösningsorienterad blick och att du är naturligt kommunikativ i kunddialogen.

Viktigt för tjänsten är:

 • Intresse för Mekanik, Teknik och Fordonsel.
 • Tidigare erfarenhet som Servicetekniker, Mekaniker eller Tekniker inom Entreprenadmaskiner/Lantbruksmaskiner/Lastbilar eller liknande branscher.
 • God datorvana för dokumentation, felsökning och tidrapportering.
 • B-körkort. (Gärna BE-Körkort)
 • Svenska i tal och skrift

Vad erbjuder rollen dig?

 • En möjlighet till personlig utveckling och kontinuerliga utbildningar i Mek & Maskins maskinpark.
 • Flexibilitet och frihet att planera dina arbetsdagar.
 • Kollektivavtal och konkurrenskraftig lön
 • Servicebuss

Övrigt

Start: Omgående eller efter överenskommelse.
Omfattning: Direktrekrytering.
Plats: Jönköping med omnejd.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

Låter rollen som Servicetekniker till Mek & Maskin intressant? Urvalet sker löpande så sicka därför in din ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Servicetekniker, Mekaniker, Verkstadsmekaniker, Verkstadsteknik, Underhållstekniker

Ansök här

Ansök här

Frida Bengtsson

Search Associate

frida@needo.se
+46703695507