Servicetekniker inom Fordonstvätt till Kärcher!

Servicetekniker inom Fordonstvätt till Kärcher!
03/14/2023

Är du tekniskt kunnig och intresserad? Trivs du i en självständig roll där du får möjlighet att utgå hemifrån på morgonen innan du tar dig ut till dina kunder? Då kan rollen som Servicetekniker med inriktning Fordonstvätt vara rollen för dig! 

Om Kärcher
”Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är den globala ledaren inom rengöringsutrustning och vi erbjuder innovativa produkter och tjänster för både konsumenter och professionella användare som gör det möjligt att få tillbaka WOW-känslan hemma och på jobbet. Vi arbetar med hållbarhet i fokus och våra primära hållbarhetsmål som vi ska nå innan 2025 är klimatneutral tillverkning, återvinning av råvaror och minskad användning av plastförpackningar.”

Om rollen som Servicetekniker inom Fordonstvätt.
I rollen som Servicetekniker med inriktning fordonstvätt kommer man arbeta i en organisation med fem andra tekniker som tillsammans täcker Sverige. Arbetet innebär att du utför service, reparationer och driftsättning av fordonstvättar. Anläggningarna kan vara olika stora i omfång samt både vara stationer för Gör-det-själv och Roll-Overtvättar. Rollen ställer krav på ett gediget tekniskt kunnande inom mekanik, el och automation och hantera allt från betalsystem till vattenåtervinning.

Uppdragen kommer till dig via din servicekoordinator men du har stor frihet att själv planera dina arbetsveckor och kundbesök då det är av stor vikt att skapa en god relation med din kund.
I rollen utgår du hemifrån och du börjar din arbetsdag när du åker hemifrån och avslutar den när du kommit hem för dagen.  Det ingår också en hel del övernattningar vilket du bör ha en livssituation som klarar av. Med det sagt kommer majoriteten av dina uppdrag vara i Västra Sverige men där du är behjälplig mot andra regioner vid behov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Service, reparation, installation och driftsättning av fordonstvätt.
  • Hantera fel inom mekanik, el och automation.
  • Kunddialog.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete med kunskap inom mekanik, el och gärna automation. Du trivs i en självständig roll med frihet under ansvar och som även har förmågan att interagera med kunder på ett kommunikativt sätt. Att du dessutom gillar samarbete med ditt team ser vi som en självklarhet och stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper i rekryteringen.

Viktigt för rollen är:

  • Erfarenhet av tekniskt/mekaniskt arbete som mekaniker/servicetekniker inom bil/buss/lastbil eller industri.
  • B-körkort
  • Möjlighet att resa och övernatta i tjänsten!
  • Kunskap inom el.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:  

  • Truckkort eller saxliftskort.
  • Erfarenhet av automation.

Vad Kärcher erbjuder dig
Kärcher kommer från flera fina år resultatmässigt och förutom att de är marknadsledande på stora delar av sitt sortiment är de en stor och trygg arbetsgivare som nu aktivt satsar på att öka kapaciteten inom området Fordonstvättar där den här rollen är en del av den utvecklingsresan.
Utöver trygghet erbjuder Kärcher också marknadsmässig lön, generös friskvård, sjukvårdsförsäkring, kollektivavtal samt servicebil.

Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Tillsvidareanställning.
Plats: Göteborg – Med omnejd.
Lön: Månadslön.

Låter rollen som Servicetekniker med inriktning Fordonstvätt intressant? Urvalet sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag! I den här rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper. Vi ser verkligen fram emot att höra från dig.
 

Ansök här

Ansök här

Frida Bengtsson

Search Associate

frida@needo.se
+46703695507
Arbetsgivare
Kärcher AB

Stad
HISINGS KÄRRA

Antal tjänster
1

Referensnummer
316094