Får du energi av att stötta och supportera andra? Trivs du bra i en administrativ och serviceorienterad roll? Är du en fena på att strukturera och prioritera? Är du en do:er som sätter laget framför jaget? Då kan tjänsten som Innesäljare hos OmniProcess vara rätt roll för dig!

Om OmniProcess
”Vi är ett agenturföretag som levererar premiuminstrumentering till processindustri och kemiska laboratorier. Vi levererar bl.a. system för gas- och vätskeanalys, flödesmätare, trycktransmittrar och tryckvakter, nivåmätare och nivåvakter. Vårt primära fokus är att tillgodose kundens krav på närhet och snabba kontaktvägar inom försäljning, applikation, service och order. Vi levererar bl.a. nivåmätare och nivåvakter, tryckgivare, trycktransmittrar och tryckvakter, flödesmätare, instrument och system för gasanalys och vätskeanalys samt laboratorieanalysatorer. Varmt välkommen till OmniProcess!

Läs mer om oss på: www.omniprocess.se”

Om tjänsten
Som Innesäljare hos OmniProcess kommer du ansvara för att hantera inkommande förfrågningar och beställningar från befintliga kunder samt agera support till verksamhetens utesäljare. Du kan exempelvis komma bistå med framtagning av orderunderlag, information om priser och leveranstider. I ditt uppdrag ingår vidare kontakt med leverantörer, att proaktivt identifiera behovsmönster på marknaden samt kommunicera leads och guida utesäljarna kring efterfrågan och lagerstatus.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Hantera inkommande förfrågningar och beställningar från befintliga kunder.
• Agera support för utesäljare gällande exempelvis tillgänglighet av produkter samt pris- och orderunderlag.
• Identifiera och kommunicera behovsmönster på marknaden genom god dialog med leverantörer och utesäljare.

Om dig
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, som har ett tekniskt intresse och som vill utvecklas i en kommunikativ administrationsroll. Vi ser att du har tidigare arbetserfarenhet av liknande roller så som exempelvis Innesäljare, Koordinator eller Orderadministratör, gärna med teknisk inriktning. För att lyckas i tjänsten behöver du behärska svenska och engelska flytande samt inneha god systemvana.

Vidare söker vi dig som är en prestigelös lagspelare som uppskattar en varierande arbetsvardag med breda kontaktytor. Du är serviceinriktad, sätter kunden i fokus och är flexibel i ditt sätt att hitta lösningar. Du har en fallenhet för att förvalta goda relationer och får energi av att bidra till organisationens tillväxt. Är du även analytisk, strukturerad och tycker om att utveckla processer och rutiner kommer du att trivas som Innesäljare på OmniProcess.

Viktigt för tjänsten är:
• Arbetslivserfarenhet av kundkontakt, administration och support.
• Att du behärskar svenska och engelska flytande samt innehar god systemvana.
• Att du är en prestigelös lagspelare som värdesätter goda relationer, struktur och samarbete.

Meriterande för tjänsten är:
• Arbetslivserfarenhet som Innesäljare.
• Arbetslivserfarenhet inom processindustri eller labb.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Solna.

Låter tjänsten som Innesäljare hos OmniProcess spännande? Skicka in din ansökan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här