Senior Operations Engineer till Further

Senior Operations Engineer till Further
11/27/2023

Senior Operations Engineer till Further

Har du en bakgrund inom IT-konsultbranschen och har en god teknisk förståelse? Trivs du i en kommersiell miljö och stimuleras av möjligheten att bidra till ett bolags tillväxt? Då kan rollen som Senior Operations Engineer vara något för dig!

Om Further
Further utgår från övertygelsen att framgång byggs på nöjda kunder. Further är ett IT-bolag som strävar efter att stärka sina kunders konkurrenskraft genom att erbjuda pålitliga och innovativa tjänster och teknologier. Deras filosofi genomsyras av värden som starka och långsiktiga relationer, schyssta affärer och skräddarsydda lösningar som svarar direkt på deras kunders behov.
Med en historia som sträcker sig tillbaka till 2004 är de stolta över sitt arbete och engagemang för att hjälpa företag och organisationer med sina IT-tjänster. Furthers kontor i Kista bjuder på en modern och trivsam arbetsmiljö, med utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Om tjänsten som Senior Operations Engineer
I rollen som Senior Operations Engineer ingår du i ett mindre team där ni tillsammans ansvarar för drift och underhåll av IT-infrastruktur, inklusive servrar, nätverk och andra system för Furthers kunder. Du kommer arbeta med att identifiera och lösa tekniska problem som uppstår genom felsökning av nätverksproblem, serverproblem samt andra IT-relaterade utmaningar. Vi söker dig med bred teknisk kompetens och erfarenhet av drift av olika Microsoftlösningar samt nätverksinfrastruktur.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantera den dagliga driften av kunders IT-miljö/infrastruktur
  • Vidareutveckla kunders infrastruktur och tjänster
  • Projekthantering inom implementering av nya kunder och kundmiljöer

Om dig
För att lyckas i rollen som Senior Operations Engineer ser vi att du kommer från en liknande roll med erfarenhet från liknande driftsituationer. Du besitter god kunskap om Windows server, nätverk och brandväggar. Vi tror att du pratar svenska och engelska flytande samt har möjlighet att arbeta på plats på kontoret i Kista den största delen av tiden.

Vidare ser vi att du har en stark kommunikationsförmåga och är prestigelös i ditt arbete. Du intresseras av nya teknologier och brinner för IT-drift och att lösa problem.

Viktigt för tjänsten är:

  • Minst 4 års erfarenhet som drifttekniker eller likvärdig roll
  • Gedigen teknisk kompetens inom Windows Server, nätverk och brandväggar
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Kundfokuserad, kommunikativ, prestigelös och intresseras av nya teknologier.

Företagets erbjudande
Further erbjuder en konkurrenskraftig lön samt en möjlighet att få komma till ett mindre bolag där du får vara med och påverka. De har ett friskvårdsbidrag på 5000kr, tjänstepension samt tillgång till gym.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Placering: Kista
Lön: Fast lön

Låter rollen som Senior Operations Engineer intressant? Vi tillämpar ett löpande urval, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering kommer stor vikt även att läggas på personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 

Ansök här

Ansök här

Felicia Oor

SA

Felicia.o@needo.se
Arbetsgivare
Further AB

Stad
Kista

Antal tjänster
1

Referensnummer
350506