Senior Manager till Simon-Kucher

Senior Manager till Simon-Kucher
11/24/2022 lmg
Simon-Kucher är ett globalt konsultföretag med 1 900 anställda i 27 länder. De är fokuserade på att leverera mätbara resultat på både tillväxt och vinst för sina kunder. De gör detta genom att optimera deras prissättnings-, försäljnings- och marknadsföringsstrategier – bättre och mer hållbart än någon annan.

Om Simon-Kucher & Partners
Simon-Kucher är ett globalt konsultföretag med 1 900 anställda i 27 länder. De är fokuserade på att leverera mätbara resultat på både tillväxt och vinst för våra kunder. De gör detta genom att optimera deras prissättnings-, försäljnings- och marknadsföringsstrategier – bättre och mer hållbart än någon annan.
Med över 35 års erfarenhet av ett stort antal ämnen för intäktsgenerering, arbetar Simon-Kuchers experter inom alla branscher för både stora och små företag. De tror på en stark teamkänsla och har en entreprenöriell kultur som ger medarbetare alla möjligheter att utvecklas och bli självständiga ledare för framtiden.

Din roll som Senior Manager
I rollen som Senior Manager kommer du vara involverad i alla faser av projektarbetet hos Simon-Kuchers kunder. Från första kontakt till slutlig presentation av rekommendationer, och i vissa fall även vara involverad vid implementering. I rollen kommer fokus ligga i att leda team och förvalta kundrelationer.
Du kommer att ansvara för att identifiera och hitta lösningar på utmaningar inom områdena strategi, marknadsföring, försäljning och prissättning. Genom bolagets unika metodiska expertis kommer du hjälpa kunder med internationella strategiprojekt för att förbättra deras top line growth.

Dina ansvarsområden

  • Ta del av och leda komplexa kundengagemang som involverar både kollegor från Simon-Kucher och kundresurser. Du kommer ta rollen som projektledare eller arbetsflödesledare och driva arbetet från strategi till slutgiltigt genomförande.
  • Bygga starka kundrelationer och arbeta tillsammans med seniora kollegor för att driva försäljning t.ex. genom att identifiera möjligheter till merförsäljning på projekt.
  • Bidra aktivt till intern utveckling Simon-Kuchers arbetssätt för att öka värdeskapandet för kunder.
  • Bidra till att bygga lagandan, utveckla andra och coacha yngre kollegor.

Dina kvalifikationer

  • 4-5+ års erfarenhet från konsultverksamhet eller projektfokuserad industri
  • Relevant universitetsutbildning – Ingenjör eller M.Sc. i relevant område.
  • Du har en avancerad analytisk och kommunikativ förmåga
  • Du har en teamorienterad personlighet
  • Du har ett entreprenöriellt driv
  • Flytande i engelska och svenska

Övrigt
Start: Enligt ök.
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt ök.

Låter rollen som Senior Manager till Simon-Kucher & Partners intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Ansök här

Nils Randerz

Executive Search Consultant

Nils@needo.se
+46724412011