Drivs du av att hjälpa kunder med deras tekniska utmaningar och vill arbeta på ett marknadsledande globalt företag? Vill du ansvara för att leverera kundanpassade lösningar inom automation? Då kan tjänsten som Senior Account Manager hos Honeywell vara något för dig!

Om Honeywell Process Solutions
”Honeywell Process Solutions är en global ledare inom industriell automation och digital transformation. Vi tillhandahåller lösningar som hjälper industrikunder att optimera sin verksamhet, förbättra produktiviteten samt öka säkerheten och hållbarheten. Med en rik historia av innovation och ett engagemang för excellens strävar vi efter att leverera banbrytande teknik och exceptionell service till våra kunder över hela världen.”

Om tjänsten som Senior Account Manager
En av Honeywells seniora säljare i Göteborg kommer gå i pension och därför söker de nu efter en ny medarbetare i form av en Senior Account Manager som kommer få möjlighet att gå bredvid initialt för bästa möjliga introduktion. Som Senior Account Manager hos Honeywell Process Solutions kommer ditt uppdrag bestå av att driva och utveckla relationen med nya och befintliga kunder med mål att stärka verksamhetens affärer och marknadsandelar inom processindustrin genom att erbjuda industriella automationslösningar. Du kommer ansvara för hela säljcykeln där du prospekterar, bokar och genomför möten och förhandlingar, dokumenterar samt tar fram och följer upp offerter, säkerställer affär och långsiktiga samarbeten. Du kommer att rapportera till Scandinavian Sales Manager och blir en del av ett team bestående av tre säljare i Sverige. För att lyckas med ditt uppdrag kommer du erbjudas flertalet utbildningar och arbeta krossfunktionellt med andra funktioner inom Honeywell för att säkra affärer av kvalitet och effektivitet.

I tjänsten kommer du att utgå från Honeywells kontor i Mölndal med viss möjlighet till hemarbete. Du arbetar med frihet under ansvar och planerar i dialog med kund hur dina kommande arbetsveckor ska se ut. Fåtal övernattningar i månaden förekommer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Prospektera, bearbeta och utveckla relation och affär med nya så väl som befintliga kunder.
• Analysera kundernas behov, driva förhandlingar, ta fram och följa upp offerter.
• Samverka med interna och externa parter för att säkra långsiktiga relationer och goda affärsmöjligheter.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin. Har du läst en eftergymnasial utbildning inom teknik, mekanik, produktion, automation och/eller mekatronik är detta meriterande. Vidare ser vi att du har minst två års erfarenhet av teknisk B2B försäljning och känner dig trygg med att driva förhandlingar. Det är ett stort plus om du erfarenhet av automationsteknik, styrsystem
och/eller processäkerhetssystem. Du behärskar svenska och engelska flytande samt innehar god systemvana och B-körkort.

Vidare söker vi dig som motiveras av att arbeta kundnära med tekniska lösningar där du får möjlighet att arbeta med frihet under ansvar. Du får energi av att bygga relationer, både internt och externt, och har ett genuint intresse av att lära dig mer om teknik och olika industrier. För att trivas i rollen ser vi också att du är målinriktad, ansvarstagande och en god lagspelare för att kunna växa tillsammans.

Viktigt för tjänsten är:
• Teknisk bakgrund, med fördel inom automation.
• Minst två års erfarenhet av teknisk försäljning B2B.
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
• B-körkort och god systemvana.
• Att du är en målinriktad relationsbyggare som tar ansvar och tar vara på kompetensen inom Honeywell.

Honeywell Process Solutions erbjudande
Hos Honeywell blir du en del av ett bolag i framkant där möjligheterna är oändliga. Du erbjuds även konkurrenskraftig lön och bonus, förmånsbil, sjukförsäkring, pension, friskvård, utbildningsmöjligheter med mera.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Mölndal. Lön: Fast lön + bonus.

Vill du bli en del av team Honeywell? Ta chansen och sök tjänsten idag! Ett första urval i denna rekryteringsprocess kommer att ske i augusti.
 

Ansök här