Search Associate till Needo

Search Associate till Needo
12/20/2022

Needo söker nu en kollega till vårt affärsområde Needo Talent! I rollen som Search Associate erbjuder vi dig rätt verktyg att lära dig rekrytering/headhunting från grunden samt goda karriärmöjligheter tack vare vår karriärstrappa!

Om Needo
Vi är ett nischat bolag inom headhunting och Talent Acquisition som tillgodoser samtliga behov inom rekrytering, interim och konsultuthyrning. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För att vara en heltäckande leverantör inom People Management har vi etablerat fyra affärsområden; Needo Talent, Needo Interim, Needo Executive och Needo On-site.
Vi arbetar med några av Europas starkaste varumärken, allt ifrån stora internationella koncerner till nyetablerade e-handelsbolag och Scale-Ups! Vi är verksamma inom HR & Operations, Finance & Procurement, Commercial & Sales, IT & Tech och Engineering. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag och vårt mål är att alltid överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar.

Vi har även tilldelats Dagens Industris prestigefyllda pris som Di Gasell-företag, vilket vi är mycket stolta över!

Om rollen
Du kommer att arbeta tätt ihop med våra Recruitment Consultants där dina främsta ansvarsområden kommer att vara search, telefonavstämningar, mötesbokningar för djupintervjuer samt referenstagningar. I rollen får du möjlighet att vara delaktig genom hela processen för att på så sätt få en god kunskap kring hela vår rekryteringsprocess dvs. från kundmöten till tillsättning av kandidater. Vi söker dig som vill utveckla en gedigen kunskapsbank för att på sikt växa in i rollen som Recruitment Consultant, vilket möjliggörs genom vår karriärstrappa!

Vidare innefattar tjänsten:

 • Analys av bolag & kartläggning av kompetens
 • Kundmöten
 • Annonsskrivning
 • Search av potentiella kandidater
 • Telefonavstämningar
 • Koordinering av rekryteringsprocess & boka in kandidater för djupintervju
 • Referenstagning

Vi ser gärna att du:

 • Har ett brinnande affärsintresse
 • Är prestations- och målinriktad
 • Har en god känsla när det kommer till service (drivs av att vilja göra det lilla extra)
 • Är nyfiken och har ett driv att vilja utvecklas
 • Har erfarenhet från rekrytering, service, telefonförsäljning, mötesbokning eller liknande
 • Har en akademisk utbildning (PA, Beteendevetenskap, sociologi, pedagogik, ekonomi eller liknande) vilket är ett krav

Vad erbjuder vi?
Vi som arbetar på Needo är affärsdrivna, ambitiösa, inkluderande och genuina teamplayers som alltid stöttar och peppar varandra! Vi arbetar mot högt uppsatta mål och för oss är det viktigt att ha väldigt roligt på vägen! Du kommer bli en del av ett riktigt härligt och sammansvetsat gäng som kommer vara måna om att du ska trivas hos oss och stötta dig för att du ska nå dina mål!
Att ha kul och skapa en god gemenskap tillsammans är något vi värdesätter högt och har bland annat en kommitté som anordnar AW:s, friskvårdsaktiviteter, kickoffer och diverse event löpande. Förutom detta åker vi på en konferens varje år och erbjuder goda förmåner för våra anställda.

På Needo kommer det även finnas goda karriärmöjligheter för rätt person. Vi ser därför gärna att du ser dig själv långsiktigt inom branschen.

Låter detta intressant?
Då ser vi fram emot din ansökan! Urvalsprocessen sker i januari. 

Övrig information
Start: Så snart som möjligt
Plats: Östermalm, Stockholm
Lön: Fast + Provision

 
 

Ansök här

Ansök här

Jennie Fernander

Partner & People and Performance Manager

jennie@needo.se
+46705166802