Säljare till CarePlatform

Säljare till CarePlatform
03/23/2023

CarePlatform

CarePlatfrom är kommunikationsplattformen för små och medelstora vårdgivare. Via deras lösningar kan patienter på ett enkelt och smidigt sätt kommunicera via video och text med till exempel sin läkare, psykolog, eller fysioterapeut.

Om CarePlatform

Målet med CarePlatform är att skapa en trygg och säker plats för patient och vårdpersonal att träffas över video, chat eller röstmeddelande och samtidigt kunna dela dokument och se tidigare besök. CarePlatforms white label-lösning riktar sig till små och medelstora vårdgivare/vårdbolag som kanske inte har resurser, kunskap eller tid att på egen hand ta fram en egen plattform. Vårdgivare kan vara up and running med CarePlatform redan dagen efter att beslut tagits vilket faller in i CarePlatforms devis om att göra saker Enkelt och smidigt.

Om rollen

CarePlatform är precis på väg ut ur startgroparna och nu behöver man en duktig säljare, en hunter, att ta dom till nästa nivå. Du kommer vara fjärde personen in på ett bolag med siktet inställt uppåt. Tillsammans med försäljningschef Tove och VD Jonas kommer du jobba för att introducera CarePlatform till fler vårdgivare och få varumärket att växa. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för dina säljprocesser där stort fokus kommer ligga på att dra in nya kunder.
Vi letar efter någon som vill komma in och brinna för CarePlatform och som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och göra sitt yttersta för att fler patienter ska få chansen att träffa sina vårdgivare på ett enkelt, smidigt och säkert sätt.

Övrig information

Ersättningen sker via en fast lön + provision på ordervärdet du genererar. Du kommer ha dina närmsta kollegor på olika ställen i landet, vilket gör att ditt arbete kan skötas fully remote. Under en onboarding finns det värde i att ses oftare, men annars försöker teamet ses fysiskt någon gång i månaden.
 

 

 

Ansök här

Ansök här

Carl Isaksson

Recruitment Consultant

Carl@needo.se
+46707186964
Arbetsgivare
CarePlatform Sweden AB

Stad
Kista

Antal tjänster
1

Referensnummer
321467