Om Smartify
Smartify bildades efter att BBG, Bredbandsgruppen, och Tech Troopers gick ihop i augusti 2019. Den nya moderna tekniken ger oss fantastiska möjligheter – tyvärr hänger inte alla med i denna utveckling. Den som inte har tillgång till eller kunskap om digitala verktyg och teknik riskerar att hamna i utanförskap. Smartifys mission är därför att göra Sverige smartare, genom att hjälpa till att demokratisera digitaliseringen och göra den nya tekniken tillgänglig och lättanvänd för alla. Vare sig det handlar om programvara, bild, ljud, IT eller WiFi-nätverk kan Smartify hjälpa till.

Din roll som Sales Manager

I rollen som Sales Manager är du en aktiv medlem i Smartifys ledningsgrupp och har en nyckelroll i företagets fortsatta tillväxtresa. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från första kontakt till avslutad affär samt för att utveckla samarbetena med bolagets befintliga kunder. I rollen är du med och sätter strategier och strukturer för hur den framtida säljprocessen ska se ut samt bidrar med affärsutvecklande initiativ för att förbättra bolaget och affären mot kund. Du bearbetar självständigt leads genom eget nätverk, samt genom att kreativt prospektera och bearbeta marknaden för att kunna bygga långsiktiga och starka kundrelationer. I rollen arbetar du nära och rapporterar till CEO.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för hela säljprocessen och bygga nya långsiktiga kundrelationer
  • På ett kreativt sätt bearbeta leads genom eget nätverk, och genom prospektering och bearbetning av marknaden
  • Driva pris- och avtalsförhandling
  • Vara delaktig i det strategiska säljarbetet och affärsutvecklingen kring produkten och erbjudandet

Dina kvalifikationer

  • 2-5 års erfarenhet av B2B-försäljning inom IT
  • Erfarenhet av att skapa långsiktiga kundrelationer
  • Erfarenhet från värdebaserad försäljning
  • Erfarenhet från en säljande roll i en snabbväxande startupmiljö ses som meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vidare för att lyckas i rollen som Sales Manager är du driven, ansvarstagande och strukturerad. Du har lätt för att anpassa dig och är processorienterad. Du är en problemlösare och ser möjligheter snarare än hinder. Vi ser även att samarbetsförmåga är en viktig egenskap då du arbetar i en krossfunktionell roll med flera kontaktytor, internt som externt. Du trivs som bäst i miljö där du får ha mycket kontaktytor och utveckla samarbeten med dina kunder men såväl affären internt. Du verkar för att bidra till ett gott arbetsklimat.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%, heltid
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

 

Ansök här