Om TK Elevator
På TK Elevator strävar vi efter att göra städer till de bästa platserna att bo i genom att verka i en industri som förflyttar över 1 miljard människor varje dag. Vi utvecklar vår verksamhet genom att driva branschnormen och främjar en kultur av internt och externt samarbete. Vi bygger ständigt vidare på vår unika ingenjörskapacitet för att optimera befintliga, samt skapa nya produkter och lösningar för våra kunder, som tillgodoser verkliga mobilitetsbehov

Om tjänsten
Till Skåneregionen söks en kollega som ska ansvara för tillväxt och utveckling av försäljningsportföljen inom nyinstallation av hissar.  Du kommer vara ensam Sales Engineer i området och kommer samarbeta nära områdets Projektledare men även andra Sales Engineers från Stockholm. I din roll kommer du utveckla relationer med både nya och befintliga kunder, identifierar deras behov och ge värdeskapande servicelösningar. Du ingå i ett team av kvalificerade och drivna kollegor och tillsammans bygga upp strategier och försäljningsplaner för tillväxten.

I rollen som Sales Engineer förväntas det att du säkerställer en högpresterande försäljningsportfölj och vidtar nödvändiga och proaktiva åtgärder för att nå framgångsrika resultat.
Rollen inkluderar även att:
• Säkerställa systematiska arbetssätt och kontinuerliga förbättringar för att upprätthålla höga nivåer av operativ effektivitet, lönsamhet och kundnöjdhet.
• Att utveckla och genomföra go-to-market-strategier, försäljningsplaner, kampanjer etc.
• Som säljare bryter du ner ambitiösa försäljnings- och lönsamhetsmål till handlingsbara nyckeltal.
• Tjänsten är stationerad i Malmö och du kommer att rapportera till Head of NI Sales & Operation.

Dina kvalifikationer

  • Minimum 5+ års erfarenhet av relevant erfarenhet från exempelvis sälj, projektledning eller service
  • Kunskap i Entreprenadsrätt
  • Du har social kompetens och är en proaktiv och är en övertygande säljare med en utmärkt kundstrategi och beprövad förhandlingsförmåga
  • Flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • Försäljningserfarenhet från hissbranschen eller liknande branscher och tidigare erfarenhet av offentliga upphandlingar ses som meriterande.

För att vara framgångsrik I denna roll tror vi att du är en duktig relationsbyggare. Du är prestigelös och målinriktad som drivs av att skapa affärer och bygga nya kontakter. Du trivs av att arbeta både självständigt men också tillsammans i team
Vidare är rätt person strukturerad, noggrann och service-minded.

På TK Elevator erbjuder man flexibla arbetstidsmodeller, internationella team, attraktiva arbetsvillkor och sociala förmåner. Vi arbetar nära varandra och respekterar varandra, i över 200 år nu och fram till idag. Om det är lika viktigt för dig som det är för oss, ansök nu!

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Skåne, Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Sales Engineer hos TK Elevators intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 

Ansök här