Är du en fena på marknadsföring inom retail och detaljhandel? Har du erfarenhet som teamledare eller projektledare? Motiveras du av en strategisk roll där du får vara med och påverka? Då kan tjänsten som Retail Marketing Manager hos Samsung Nordics vara rollen för dig!

Om tjänsten som Retail Marketing Manager
I rollen som Retail Marketing Manager kommer du att ansvara för att utveckla, leda och implementera nordiska marknadsstrategier för Samsungs retail- och butiksaktiviteter. Detta genom att ansvara för budget, förhandlingar och analys av investeringar och konsumentbeteenden. Ditt mål är att öka Samsungs synlighet och säkerställa att teamet investerar sina resurser på rätt saker. Vidare kommer du att vara teamledare för marknadsföringsteamet inom retail som idag består av två personer.
Tjänsten är placerad i Kista med viss möjlighet att arbeta ett par dagar hemifrån på sikt. Ett få antal resor inom Norden kan förekomma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckla, leda och implementera nordiska marknadsstrategier inom retail.

  • Budgetansvar och analys av investeringar och konsumentbeteenden.

  • Driva förhandlingar med externa parter.

  • Leda och utveckla två teammedlemmar inom marknadsföring med fokus retail.

Om dig
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring med fokus på retail/detaljhandel, gärna från konsumentelektronik. Sannolikt har du en utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande. För att lyckas i rollen behöver du behärska svenska och engelska flytande samt inneha B-körkort. Ett stort plus är om du varit teamledare eller innehar annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig.
 
Vidare söker vi dig som är en strukturerad do:er som vågar ta initiativ och agera drivande. Du har en kommunikativ framtoning och en ödmjukhet som gör att du trivs väl i en dynamisk miljö där du driver flera projekt samtidigt. För att bli framgångsrik i rollen ser vi gärna att du är en naturlig ledare som sätter laget framför jaget. Du trivs bra i en strategiskt inriktad roll och ser fram emot att ta vara på din analytiska förmåga.

Viktigt för tjänsten är:

  • Ett par års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring, med fördel inom retail/detaljhandel.
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
  • Att du är kommunikativ, 

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%. Du kommer arbeta som konsult via Needo.
Placering: Kista, Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter tjänsten som Retail Marketing Manager spännande? Varmt välkommen med din ansökan – urvalet sker löpande!

Ansök här