Resande Servicetekniker till Huber Technology Nordic AB

Resande Servicetekniker till Huber Technology Nordic AB
11/24/2022 lmg

Resande Servicetekniker till Huber Technology Nordic AB
Trivs du med att vara på resande fot? Gillar du att arbeta i team? Vill du arbeta med högkvalitativa maskiner samtidigt som du gör kunderna nöjda? Vill du också skapa samhällsnytta genom att rena Sveriges dricksvatten? Då är rollen som Resande Servicetekniker till Huber Technology Nordic något för dig!

Om företaget
”Huber Technology Nordic AB är ett helägt dotterbolag till tyska Huber SE som är ett av de ledande bolagen inom vattenreningsbranschen. Koncernen har cirka 1200 anställda runt om i världen, varav drygt 45 personer är anställda hos det nordiska bolaget med huvudkontor i Lindome och filialer i Finland och Norge.
Huber Technology Nordic AB erbjuder behovsanpassade produkter och system avseende fasta partiklars avskiljning ifrån vatten så väl som system för energibesparing till kommunala och industriella vattenreningsanläggningar. Genom att erbjuda hög kompetens och god service skall vi säkerställa pålitliga, effektiva och för varje kund skräddarsydda lösningar.”

Om rollen som Resande Servicetekniker
Som Resande Servicetekniker kommer du få tilldelade serviceuppdrag där du tillsammans med en kollega utför serviceuppdrag på kundernas anläggningar runt om i Sverige. Ni reser tillsammans i början av veckan och är tillbaka i slutet av arbetsveckan. Under tiden ni är borta bor ni på bra hotell och får se fina platser i Sverige då reningsverken ofta är belägna i natursköna områden.
I rollen kommer du framför allt plocka isär och byta ut delar till vattenavskiljningsmaskiner. Det innebär mekaniskt arbete, felsökning och i viss mån svetsning.  Som Resande Servicetekniker ingår det även viss dokumentation, nyinstallation av sålda anläggningar och kundkontakt med de återkommande kunderna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planerat och akut underhållsarbete av vattenavskiljningsmaskiner.
  • Installation och montage.
  • Rådgivande dialoger med kund kring reservdelar, komponenter och service.

Om dig
Du trivs med att vara på resande fot. Sannolikt är du praktiskt lagd och har erfarenhet av tekniskt arbete.
För att lyckas i rollen krävs det att du drivs av tekniska utmaningar och att du är en problemlösare med en vilja att ta egna initiativ då ingen anläggning är den andra lik. Vidare är du en lagspelare som trivs med att lösa kundens problem tillsammans med andra då du arbetar tillsammans med en kollega.

Viktigt för rollen är:

  • Grundläggande kunskaper i mekanik och felsökning.
  • B-körkort.
  • Svenska alternativt engelska i tal och skrift.

Huber Technology Nordics erbjudande
Huber Technology Nordic AB erbjuder ett utvecklande arbete som Resande Servicetekniker i ett bolag som arbetar för renare vatten med ett högkvalitativt varumärke.
Du tillhör serviceorganisationen som består av ca 15 medarbetare och när du börjar blir du tilldelad en mentor som du kommer gå bredvid för att lära dig arbetet. Det är en god sammanhållning i organisationen och dina kollegor har valt att stanna länge på arbetsplatsen. Huber Technology Nordics erbjuder dig ett attraktivt förmånspaket i form av bland annat rikskuponger, sjuvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag vid tillsvidare. 

Praktiska detaljer
Omfattning: Heltid, rekrytering.
Placering: Flexibelt med utgångspunkt från Huvudkontoret i Lindome.
Start: Enligt överenskommelse. 6 månaders provanställning tillämpas.
Lön: Månadslön med övertidsersättning och traktamenten i resorna. 

Månadslön med övertidsersättning och traktamenten i resorna. (Dessutom rikskuponger, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag vid tillsvidare)

Låter rollen som Resande Servicetekniker intressant? Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 

Ansök här

Ansök här

Emilia Andersson

Sr. Sales & Search Associate

Emilia@needo.se
+46739365624