Resande Labbtekniker till OmniProcess, bli en del av Addtech-koncernen!

Resande Labbtekniker till OmniProcess, bli en del av Addtech-koncernen!
01/26/2023

Vill du arbeta hos en trygg och växande arbetsgivare? Får du energi av kundmöten och är en fena på finmekanik? Vill du arbeta på ett medelstort företag som erbjuder gedigna utbildningar och premierar kunskapsdelning? Då kan tjänsten som Servicetekniker/Labbtekniker på OmniProcess vara något för dig!

Om OmniProcess
”Vi är ett agenturföretag som levererar premiuminstrumentering till processindustri och kemiska laboratorier. Vi levererar allt från enklare givare till skräddarsydda mätsystem. Vårt primära fokus är att tillgodose kundens krav på närhet och snabba kontaktvägar inom försäljning, applikation, service och order. Vi levererar bl.a. nivåmätare och nivåvakter, tryckgivare, trycktransmittrar och tryckvakter, flödesmätare, instrument och system för gasanalys och vätskeanalys samt laboratorieanalysatorer. Läs mer om oss på: www.omniprocess.se”

Om tjänsten som resande Servicetekniker
Som Servicetekniker på OmniProcess kommer du att få förtroendet att självständigt planera dina arbetsveckor. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av service, underhåll och installation av instrument som används främst inom labbverksamhet. I tjänsten kommer du att arbeta kundnära och ha direktkontakt med dessa via mail, telefon och bokade besök. Vidare kommer du att hantera enklare administration kring utförda och planerade uppdrag. En stor del av arbetet utförs ute hos kunder runtom i Sverige, Norge och Danmark, övrig tid spenderas på kontoret/verkstaden i Solna. Viss möjlighet att utgå hemifrån finns.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Service, underhåll och installation av främst labbinstrument.
• Enklare administration och kunduppföljning.
• Planering och prioritering av uppdrag.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund med erfarenhet av underhåll av labbinstrumentering eller finmekanik. Har du även erfarenhet av eller utbildningsbakgrund inom labbverksamhet och/eller kemi är detta meriterande. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att resa i tjänsten, även om detta inte är ett krav. För att lyckas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för teknik och besitta god IT-vana. Flytande språkkunskaper i svenska och engelska
är väsentligt så väl som B körkort.

Som person söker vi dig som är relationsskapande och som får energi av att träffa nya människor. Du har som ambition att bli ”teknisk expert” inom ditt område och ser positivt på att arbeta med frihet under ansvar. Ett strukturerat arbetssätt faller dig naturligt, är samarbete något du värderar högt kommer du att trivas hos OmniProcess.

Viktigt för tjänsten är:
• Teknisk och/eller kemi/labb bakgrund.
• Möjlighet till att övernatta ett par gånger i veckan p.g.a. resor i tjänsten.
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

OmniProcess erbjudande
OmniProcess är ett företag som erbjuder bra förmåner och goda utvecklingsmöjligheter då de är ett företag med god tillväxt. De är idag ca 30 medarbetare spridda över hela landet, 15 av dem sitter i moderna lokaler i Solna Strand dit även den här tjänsten är förlagd. Som ny Servicetekniker kommer du få en bred produktutbildning både internt och hos våra leverantörer i Europa och USA.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Solna, med viss möjlighet att utgå hemifrån.

Låter tjänsten som Resande Service/Labbtekniker intressant? Då ser vi på Needo fram emot din ansökan!

Ansök här

Ansök här

Philip Ackeborn

Search Associate

philip@needo.se
+46736709170