Relationsskapande Sales Manager till hållbar Scale up!

Relationsskapande Sales Manager till hållbar Scale up!
03/09/2023

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Har du erfarenhet av B2B försäljning? Trivs du bäst i en miljö där du får förtroendet att forma din roll efter mål och potential? Då kan tjänsten som Sales Manager hos vår kund vara tjänsten för dig!

Om företaget
Organisationen befinner sig tillväxtfas med utveckling av effektiva och hållbara last mile delivery / transportleveranser i Sveriges stadskärnor och har idag verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö med målsättningen att starta i fler städer. Verksamheten kör små, utsläppsfria fordon som drivs med förnybar el. De stinker inte, bullrar inte och är fantastiskt energisnåla. Tjänsten används inom flera olika verksamhetsområden, i dagsläget framför allt i centrala Stockholm.

Om tjänsten som Sales Manager
Som Sales Manager kommer du att bli en del av ledningsgruppen som består av VD, Head Of Operations, Culture & People Manager, Head Of Dispatch och Technical Manager. Tillsammans ser ni över verksamhetens utveckling, expansion och tillväxt.

I rollen som Sales Manager kommer du att ansvara för hela försäljningskedjan av verksamhetens miljövänliga transporttjänster, från nykundsbearbetning till att säkerställa att kunden implementeras på ett kvalitetssäkert sätt. Som Sales Manager kommer du arbeta efter frihet under ansvar och kommer att spendera större delen av din tid ute hos kund. Fokus är region Stockholm, på sikt kan du även komma utveckla affärer i Göteborg och Malmö. Du samverkar tätt med övriga i ledningsgruppen och tar tillsammans med VD fram relevanta KPIer för att nå era mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Prospektera och bearbeta nya kunder samt utveckla befintliga.
  • Utföra behovsanalyser för att förse kunderna med de bästa lösningarna.
  • Planera och genomföra besök hos befintliga och potentiella kunder.
  • Förbereda, driva och utveckla verksamhetens erbjudanden.
  • Tillsammans med ledningsgrupp, driva och utveckla verksamheten framåt.

Om dig
Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet av B2B försäljning, gärna inom last mile delivery / transportleveranser. Har du även varit med och byggt en säljorganisation från grunden är detta meriterande. Du är van vid och motiveras av att arbeta efter individuella mål och trivs som bäst i en miljö med högt i tak där du planerar din egen arbetsvardag. För att lyckas i tjänsten är flytande språkkunskaper i svenska och engelska ett krav. Har du även en eftergymnasial utbildning inom försäljning, logistik eller ekonomi är det meriterande.

Som person ser vi att det faller dig naturligt att nätverka och bygga relationer. Du får energi av att vara ute hos kund och tar vara på alla möjligheter för att växa affären med fokus på kvalitet. Eftersom verksamheten befinner sig i en tillväxtresa söker vi även dig som är resultatorienterad och mån om att nå dina mål. Vidare kommer du att trivas väl i verksamheten om du också har ett analytiskt förhållningssätt, är en ödmjuk lagspelare och delar verksamhetens värderingar när det kommer till hållbarhet, miljötänk och goda arbetsvillkor.

Viktigt för tjänsten:

  • Arbetslivserfarenhet inom försäljning av transport/last mile/logistiklösningar och/eller företagstjänster.
  • Att du är en relationsskapande person som är ödmjuk, analytisk och resultatorienterad.
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön, enligt överenskommelse.
 

Ansök här

Ansök här

Frida Bengtsson

Search Associate

frida@needo.se
+46703695507
Arbetsgivare
Needo

Stad
Stockholm

Antal tjänster
1

Referensnummer
320231