Är du en relationsbyggare som trivs väl i en variationsrik roll? Vill du arbeta med teknisk försäljning och projektledning i en samhällsviktig bransch? Vill du vara del av ett tryggt och välmående bolag? Då är rollen som Projektledare/Säljare till Incendium rollen för dig!

Om Incendium AB
Incendium AB är ett bolag specialiserat bland annat på att förse industrikunder med brandskyddsystem. Våra kunder finns i industrisegmenten, petrokemi, återvinning, process och försvaret. Vi arbetar på uppdrag av konsulter, projektörer, installatörer och slutkunder för att på bästa sätt uppnå myndigheters och kunders intresse och krav. Vi har vårt kontor i Kungälv, norr om Göteborg och är verksamma i stora delar av världen.

Om tjänsten som Projektledare/Säljare
I rollen som Projektledare/Säljare på Incendium blir du en viktig pusselbit i ett sammansvetsat team med hög laganda. Dina arbetsuppgifter består av att driva och koordinera Incendiums projekt från förfrågan till driftsättning, där du säkerställer en kvalitativ leverans i linje med projektens tid-, budget och kvalitetsmål. I praktiken innebär det att du tar ett helhetsansvar där du tar emot förfrågningar, tar fram specifikationer, skapar offerter och ordrar samt bistår vid driftsättning av projekten ute hos kund. Incendiums kunder befinner sig inom industrisegmentet där du förväntas bedriva 3–5 projekt parallellt beroende på komplexitet. I rollen förekommer även ett antal resor per år vid uppstart och driftsättning av projekt hos kund.

Du utgår från Incendiums kontor i Kungälv där du samarbetar tätt med övriga Projektledare/Säljare samt övriga kollegor inom organisationen för att leverera högsta kvalitet i projekten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Driva och koordinera Incendiums projekt från ax till limpa.
•Säkerställa en kvalitativ leverans i linje med projektens tid-, budget- och kvalitetsmål.
• Ta emot förfrågningar, ta fram specifikationer samt skapa offerter och ordrar.
•Tätt samarbete med övriga Projektledare/Säljare samt övriga kollegor inom organisationen.

Om dig
För att lyckas i rollen som Projektledare/Säljare har du ett par års arbetslivserfarenhet av relationsbyggande försäljning och projektledning, gärna av tekniska produkter/lösningar. Du har minst gymnasial utbildning, där eftergymnasial teknikrelaterad utbildning anses meriterande. Du har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet för Incendiums produkter. Då dina kunder befinner sig både i Sverige och globalt pratar du svenska och engelska obehindrat samt besitter en god systemvana. B-körkort är ett krav.

Som person är du naturligt kommunikativ och är skicklig på att utrycka dig i både tal och skrift. Du är en relationsbyggare som skapar förtroende med såväl kunder som med
kollegor och får energi av mänskliga möten. Vidare ser vi att du har ett starkt driv där du tar ägandeskap i ditt arbete och trivs väl i en variationsrik roll. Du är van att arbeta strukturerat och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
• Gymnasial utbildning, fördel med teknisk inriktning.
• Ett par års arbetslivserfarenhet av relationsbyggande försäljning och projektledning, gärna av tekniska produkter/lösningar.
• Ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet att lära sig Incendiums produkter!
• Att du är kommunikativ, driven och tar stort ägandeskap i ditt arbete.
• Möjlighet att utgå från Incendiums kontor i Kungälv.
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
• B-körkort och en vilja att resa ibland.
• God systemvana.

Meriterande för tjänsten är:
• Eftergymnasial teknikrelaterad utbildning från högskola/universitet alternativt yrkeshögskola.
•Tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning och projektledning inom brandskyddsbranschen.

Incendiums erbjudande
På Incendium blir du del av ett välmående och tryggt bolag med låg personalomsättning – ett team med god sammanhållning som trivs tillsammans! Förutom trygghet erbjuder Incendium ett förmånspaket med bland annat 30 semesterdagar, friskvård, förmånlig pensionsersättning samt förmånsbilspolicy.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Kungälv, norr om Göteborg.
Lön: Enligt överenskommelse.

Tycker du att rollen som Projektledare/Säljare till Incendium låter spännande? Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper där urvalet sker löpande. Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här