Projektledare inom ventilation till GK i Göteborg!

Projektledare inom ventilation till GK i Göteborg!
03/03/2023

Drivs du av att projektleda från AX till Limpa? Har du ett brinnande intresse av att arbeta inom Ventilationsbranschen? Är du en person som är noggrann, kommunikativ och ansvarstagande och söker dig till en ny utmaning? Då kan tjänsten som Projektledare till GK vara något för dig som är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med en omsättning på en miljard kronor. 

Om företaget
GK är ett familjeföretag och har varit det sedan uppstarten som en liten ventilationsfirma 1964. Sedan dess har GK växt och blivit Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med över 3 000 medarbetare i tre länder. År 2002 uppgick omsättningen för första gången till en miljard kronor.

GK har det som krävs för att kunna vara en kilmatförebild, en drivande kraft mot en hållbarare bransch där dem kan skapa en bättre miljö för kommande generationer. GK har utformat en ny strategi för koncernens verksamhet i Norge, Sverige och Danmark för perioden 2020–2025. Koncernstrategin ger en gemensam, tydlig inriktning för hela koncernen.

Om rollen
I rollen som Projektledare kommer du ansvara för projekt inom ventilation, från start till mål. Du är med redan under upphandlingarna och äger sedan helhetsansvaret för att projekt startas upp, genomförs, följs upp och avslutas. I kalkyleringsfasen finns möjlighet till stöttning av kollegor.

Kontoret ligger i Västra Frölunda och din närmsta arbetsgrupp består av projektchefer, projektledare, en koordinator, ledande montörer och montörer. Du spenderar dina veckor närvarande ute i projekten i Göteborg med omnejd samt på kontoret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva och ansvara för entreprenadprojekt både inom ombyggnad och nyproduktion.
  • Ansvar för resursplanering.
  • Ansvar för att alla inblandade har den information och rätt förutsättningarna för att projektet ska genomföras så effektivt som möjligt.
  • Daglig kontakt med både kunder och medarbetare.
  • Yttersta ansvar och beslutsfattande i olika frågor, ÄTA-hantering.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt inom entreprenad. Du behöver ha god vana av att arbeta med ÄTA-hantering och vara kunnig inom entreprenadjuridik. Noggrann, kommunikativ och ansvarstagande är tre egenskaper vi ser är viktiga för att lyckas i tjänsten.

Har du arbetslivserfarenhet, utbildningar eller certifieringar inom ventilation samt styr- och regler är det meriterande. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

GKs erbjudande
GKs erbjuder en varierande roll där du får planera ditt arbete fritt. I rollen som projektledare kommer du få ta dig an olika projekt inom installation av ventilation i varierande storlek.
Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp, där arbetsklimatet är varmt och öppensinnat. Dina erfarna kollegor är bara ett samtal bort och hjälper dig gladeligen med stöttning och där du kan bolla frågor som uppstår i det dagliga arbetet. Stämningen på GK beskrivs som familjär och inkluderande.

Praktiska detaljer
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning, 100%.
Plats: Göteborg.
Lön: Enligt överenskommelse.

 

Ansök här

Ansök här

Emilia Andersson

Sr. Sales & Search Associate

Emilia@needo.se
+46739365624
Arbetsgivare
GK

Stad
Västra Frölunda

Antal tjänster
1

Referensnummer
317059