Vill du vara med i ett tillväxtbolag och stärka Sveriges infrastruktur? Har du några års erfarenhet inom projektledning? Kanske har du även en teknisk bakgrund? Då kan rollen som Projektledare till ONE Nordic vara något för dig!

Om ONE Nordic
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Tillsammans med deras kunder planerar och utformar de framtidens hållbara energisamhälle och ser till att elen når både hushållen och industrin, nu och i framtiden.

Om tjänsten som Projektledare
I rollen som Projektledare driver du dina egna serviceprojekt samt arbetar med drift- och underhållsfrågor inom området mätning. Du leder, coachar och motiverar medarbetare som är involverade i dina projekt och säkerställer god planering av resurser för effektiva arbeten. Du ansvarar för tidsplan, ekonomi, arbetsmiljö och leverans. Utöver detta kommer du att hantera extern kommunikation med kunder för att få ett bra och långsiktigt samarbete samt en bra leverans. Du arbetar efter uppsatta rutiner och processer samt arbetar med uppföljningar av kvalitet, ekonomi samt arbetsmiljö.

Området mätning är under tillväxt vilket innebär att du ges stora möjligheter på sikt att få vara med och bidra till att utveckla fältverksamheten inom el.

Du rapporterar till avdelningschefen och som Projektledare har du ett ansvar för avdelningens gemensamma resultat.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Självständigt driva dina egna projekt och avtal.
 • Ansvara för tidsplan, ekonomi, arbetsmiljö och leverans.
 • Leda, coacha och motivera medarbetare involverade i dina projekt.
 • Hantera extern kommunikation med kunder för att säkerställa goda långsiktiga samarbeten.

Om dig
För att lyckas i rollen som Projektledare ser vi att du har tidigare erfarenhet av projektledning inom ett tekniskt område, gärna inom el. Vi ser även att du har kunskaper i att navigera i och tolka entreprenadsjuridik. Slutligen är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har hands on teknisk bakgrund som t.ex. elektriker eller har en relevant eftergymnasial utbildning.

Som person ser vi att du stimuleras av problemlösning och uppskattar ett arbetsklimat med högt i tak. Du är prestigelös som person och drivs av att skapa goda samarbeten och uppnå höga resultat. Du är affärsmässig och tycker om att arbeta kundnära, proaktivt och strategiskt. Vidare är det viktigt att du har förmågan att självständigt planera, strukturera och följa upp ditt arbete och har god kommunikationsförmåga.

Viktigt för tjänsten är:

 • Tidigare erfarenhet som Projektledare, gärna inom el.
 • Förmågan att självständigt planera, strukturera och följa upp ditt arbete.
 • Förmågan att navigera i och tolka entreprenadsjuridik.
 • God kommunikativ förmåga.
 • Affärsmässig och tycker även om att arbeta kundnära, proaktivt och strategiskt.
   

Meriterande för tjänsten är:

 • Hands on teknisk bakgrund som t.ex. elektriker.
 • Relevant eftergymnasial utbildning.

Företagets erbjudande
Som anställd hos ONE Nordic erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. De är även anslutna till kollektivavtal och erbjuder attraktiva förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, extra avsättning till tjänstepension och bidrag till medicin och tandvård.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Arlöv
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Projektledare till ONE Nordic intressant? Vi tillämpar ett löpande urval så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansök här