Projektledare inom fastighetsautomation till GK i Göteborg!

Projektledare inom fastighetsautomation till GK i Göteborg!
05/25/2023 lmg

Har du ett brinnande intresse för att arbeta inom fastighetsautomation? Vill du vara med och bidra till minskade energikostnader och därmed klimatpåverkan inom fastigheter? Är du en person som är kommunikativ, strukturerad och ansvarstagande och söker dig till en ny utmaning? Då kan tjänsten som Projektledare till GK vara något för dig!

Om företaget
GK är ett familjeföretag och har varit det sedan uppstarten som en liten ventilationsfirma 1964. Sedan dess har GK växt och blivit Skandinaviens ledande leverantör av teknik inom bygg och anläggning med en omsättning på 6 miljarder SEK. De har 3 000 anställda och har kontor i Sverige, Norge, och Danmark och levererar smarta lösningar inom ventilation, kyla, fastighetsautomation, el och VVS. GK uppdrag är att bygga hållbara samhällen för generationer. De strävar alltid mot att vara en klimatförebild för att bidra till en hållbarare bransch.

Om tjänsten
Som Projektledare kommer du arbeta från start till mål och ha ett heltäckande ansvar för dina projekt inom fastighetsautomation. Du kommer ha det yttersta ansvaret för att ta in rätt resurser till dina projekt. Vidare kommer du vara den som upprättar tidsplan i dialog med dina kollegor, underleverantörer och uppdragsgivare. Du kommer också ha en nära dialog med en Anbudsingenjör för att ta fram kostnadsförslag och vara med i dialogen för att ta fram budgetar kopplat till dina projekt. Som Projektledare på GK är du spindeln i nätet för att ni ska vara ett vinnande team och uppnå ett gott resultat. I din närmsta projektgrupp kommer du ha 5 tekniker som har kunskap inom fastighetsautomation och du kommer rapportera till din Avdelningschef. Vidare kommer ditt uppdrag innefatta att leda och uppdatera produktionen i enlighet med uppsatta mål och strategier. I rollen kommer du också driva merförsäljning för att nå budgeterade mål, lämna anbud, förhandla om ÄTA och vara delaktig på olika möten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Driva och ansvara för entreprenadprojekt både inom ombyggnad och nyproduktion.
• Ansvara för resursplanering.
• Ansvara för att alla inblandade har den information och rätt förutsättningarna för att projektet ska genomföras så effektivt som möjligt.
• Daglig kontakt med både kunder och medarbetare.
• Yttersta ansvar och beslutsfattande i olika frågor, ÄTA-hantering.

Om dig 
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt inom entreprenad. Vidare söker vi dig som har arbetat som Projektledare i en tidigare roll och har en teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas motsvarig. Har du dessutom certifieringar eller utbildning inom styr och reglerteknik är det meriterande. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. För att lyckas i rollen som Projektledare hos GK behöver du vara social som funkar bra med andra människor både internt och externt. Du behöver också vara en person som har god struktur i ditt arbete och är bra på att hålla ordning och reda. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och har god förståelse för projektens ekonomi.

Viktigt för tjänsten är:
• God teknisk förståelse, inom Styr- och Reglerteknik.
• Ekonomiskt kunnande gällande kalkyler, rutiner, attest- och beslutsrättsinstruktion.
• Ansvarat för att driva projekt tidigare alternativt varit involverad i projekt och starkt pådrivande i en roll som tex Montageledare eller Projektingenjör.
• B-Körkort samt Svenska i tal och skrift.
• Du är kommunikativ, strukturerad och ansvarsfull.

GK erbjudande
GK erbjuder dig en roll där du ges möjlighet att ta stort ansvar som Projektledare. Du kommer ta dig an projekt inom entreprenad inom affärsområdet Fastighetsautomation, vilket ger dig möjlighet att vara spindeln i nätet och bidra till att vara nyckelpersonen som får ihop alla affärsområden. Projekten innefattar både ny- och ombyggnation inom Styr- och Reglerteknik. Du kommer ingå i ett team som har god teknisk kompetens som du kan få stöttning av. Stämningen på GK beskrivs som familjär och inkluderande.
Hela branschen satsar på automation, vilket gör att GK befinner sig i en framtidsbransch med goda möjligheter att utvecklas i.

Praktiska detaljer
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning, 100%.
Plats: Göteborg.
Lön: Enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här

Ansök här

Emilia Andersson

Sr. Sales & Search Associate

Emilia@needo.se
+46739365624
Arbetsgivare
Gunnar Karlsen Sverige AB

Stad
Västra Frölunda

Antal tjänster
1

Referensnummer
328999