Är du nyfiken på människor och har ett stort nätverk bland både privata och offentliga kunder inom Bygg-, fastighet och industri? Då är vi väldigt nyfikna på dig!

Om Bengt Dahlgren

Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag som tillhandahåller kvalificerade ingenjörer inom samhällsbyggnad. Idag består de av runt 700 samhällsbyggnadskonsulter i 7 bolag med tillhörande filialer. I dagsläget är de etablerade i Skellefteå, Sundsvall, Gävle, Uppsala och Åland, och ser även möjlighet att expandera in på andra marknader.

 

Om din roll som Projekt- och Affärsutvecklare Norr

I din roll som Projekt- och affärsutvecklare ansvarar du för att utveckla och etablera Bengt Dahlgrens varumärke i region Norr. Du rapporter till verksamhetsområdeschef och arbetar tillsammans med 25 spetskompetenta konsulter i området.
Du kommer ha ett fokus både på att arbeta med affärsutveckling, utveckla kundrelationer och identifiera nya affärsmöjligheter, parallellt med att du arbetar i projekt med beläggningsansvar och som stöd/coach till filialernas medarbetare och chefer.
Tjänsten är både hands-on och med strategiska inslag där du har stor möjlighet att påverka filialernas långsiktiga agenda samt spelar en viktig roll som teamleader, föredöme och inspiratör.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Leda komplexa kundprojekt som involverar både kollegor från Bengt Dahlgren och kundresurser. Du kommer ta rollen som projektledare och driva arbetet från strategi till slutgiltigt genomförande.
  • Identifiera nya kundrelationer och möjligheter till merförsäljning på projekt.
  • Bidra aktivt till intern utveckling av Bengt Dahlgrens arbetssätt för att öka värdeskapande för bolagets kunder.

Dina kvalifikationer:

  • Erfarenhet från konsultverksamhet och minst 8 års branscherfarenhet
  • Minst arbetat som uppdragsansvarig
  • Erfarenhet inom någon av Bengt Dahlgrens tjänsteområden: installation, energi, miljö och hållbarhet eller bygg och fastighet
  • Erfarenhet av att arbetat med projekt och kunder inom industri är meriterande
  • Etablerat nätverk i region Norr
  • Relevant eftergymnasial utbildning.

I rollen samarbetar du på daglig basis samarbetar med både interna och externa parter och det är därför viktigt att du är en kommunikativ lagspelare. Vi tror också att du är lösningsorienterad, framåtlutad och har ett entreprenöriellt driv.

Vad Bengt Dahlgren erbjuder dig

”Vi jobbar alltid sida vid sida med våra kunder och inser att innovation och hållbarhet är nyckeln till ett välmående samhälle. Vår företagskultur präglas också av att leva och må bra i en familjär känsla även på jobbet. Våra värdeord HEM utgörs av Helhetssyn, Engagemang och Mod vilka vi skall ha som ledstjärnor i vårt dagliga arbete. Vi är en inkluderande samling Bengtar som vet att harmoni och bäst i klassen kan gå hand i hand.”

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: På ett av Bengt Dahlgrens kontor, förslagsvis i Skellefteå, Sundsvall eller Umeå. 
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här