Ordermottagare / Reservdelssäljare

Trivs du i en kundexponerad roll och har erfarenhet, eller intresse, för att arbeta administrativt? Trivs du att ligga nära kund och affär? Då kan rollen som Ordermottagare/Reservdelssäljare hos världsledande maskintillverkaren DMG MORI vara rollen för dig!

Om DMG MORI
DMG MORI är en världsledande global koncern som tillverkar spånavskiljande bearbetningsmaskiner. DMG MORI finns representerat över hela världen med mer än 160 försäljnings- och servicecenter. DMG MORI utvecklar kontinuerligt trendsättande produkter som maskiner, styrsystem, automationslösningar och har idag över 12.000 anställda globalt. I Norden har vi vårt huvudkontor i Västra Frölunda, Sverige och har ambitioner på fortsatt god tillväxt!

Om tjänsten som Ordermottagare / Reservdelssäljare
I rollen ingår du i ett team om 3 andra med samma roll där huvuduppgiften är att säkerställa att DMG MORI´s kunder får bästa möjliga service och mottagande när det kommer till frågor gällande reservdelar. Du kommer sitta på mottagarsidan av förfrågningar gällande reservdelar som både inkommer över mail och telefon. Din uppgift blir därefter att i dialog med kunden ta emot och lägga order på rätt reservdel i DMG MORI´s system och koordinera det både med kund samt med internt, på DMG MORI, berörda parter så som Reservdelslager, Fabrik och Servicetekniker. Du förväntas vara proaktiv och ringa upp kunder som har inkommande förfrågningar och över telefon säkerställa att order läggs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ta emot och i dialog med kund utfärda offert och registrera order gällande reservdelar.
  • Koordinera med kund och interna stakeholders gällande tidplan för leveranser.

Om dig
För att passa i rollen har du sannolik erfarenhet av att arbeta i kundexponerade roller inom antingen service eller försäljning. Du trivs i kunddialogen och är inte rädd för att ringa upp kunden och säkerställa att ärendet hanteras snabbt och effektivt. Har du dessutom erfarenhet av liknande administrativa roller är det meriterande, men inte ett krav, med vilja och motivation kommer du komma långt!
Som person är du driven och motiverad att göra ditt bästa varje dag och har ambitionen att underlätta för dina kunder! Du har en god kommunikatör både i tal och skrift, oavsett om det är med kund eller interna stakeholders hos DMG MORI. Sannolikt har du förmågan att arbeta noggrant och strukturerat för att säkerställa rätt pris, produkt och tid för leverans mot dina kunder.  

Viktigt för tjänsten:

  • Har en vana och trivs i dialog med kunder och andra interna stakeholders.
  • God dator (Officepaketet/Outlook) och telefonvana och trivs med att arbeta administrativt.
  • Svenska & Engelska i tal och skrift.
  • Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaperna!

Meriterande: 

  • Erfarenhet av liknande roller.
  • Erfarenhet att arbeta i affärssystem.

Övrigt
Start:
September
Omfattning: Konsultuppdrag 6 månader med chanser till förlängning. 
Placering: Göteborg / Frölunda – E A Rosengrens gata 5. 100% på plats.
Lön: Efter överenskommelse

Finner du tjänsten som Ordermottagare / Reservdelssäljare hos DMG MORI som intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig! Löpande urval tillämpas.

Ansök här