Operations Manager till Aranya

Operations Manager till Aranya
11/24/2022 lmg

Operations Manager till Aranya
Om Aranya
Aranya grundades 2014 och är idag ett av Sveriges ledande bolag inom nätverkskommunikation samt säkerhetsrelaterade tjänster. Tjänsterna som Aranya erbjuder är inom drift och tjänsteleveranser av affärskritiska nätverk och säkerhetsmiljöer, samt relaterade konsult- och produkttjänster. Aranya lägger stora resurser på att utveckla sin produkt och personal mot ett gemensamt mål och brinner för att driva leveransen mot nya höjder samt nöjdare kunder. Med spetskompetens inom nätverkssäkerhet och många tunga certifikat, bland annat inom Aruba, erbjuder Aranya kompetens som står ut ur mängden.

Aranyas företagskultur är familjär och karakteriseras av industrins mest kompetenta medarbetare. För att ta vara på alla medarbetares olika styrkor och skapa ett vinnande team lägger Aranya ett stort fokus på kunskapsdelning, både på en strategisk nivå som i det dagliga arbetet.

Din roll som Operations Manager
I rollen som Operations Manager är du närmsta chef för samtliga medarbetare i Operations-teamet. Du kommer leda gruppens arbetsuppgifter och se till att avdelningen har tillräckliga resurser för att åstadkomma ett överenskommet resultat. Du kommer även definiera hur avdelningen på effektivaste sätt ska arbeta i linje med Aranyas mål och kontinuerligt utveckla teamets arbetssätt. Som Operations Manager är du en av nyckelspelarna som vidareutvecklar Aranyas position på marknaden med drift och service av högsta kvalité. Rollen består av, men är inte begränsad till att:

 • Ansvara över hur avdelningen som grupp är strukturerad och dess dynamik.
 • Vara ytterst ansvarig för löpande drift samt kvalitéförbättringar av tjänster i avdelningen.
 • Ansvarig för processer, rutiner och de ITSM-verktyg.
 • Ansvarig för att ta fram nyckeltal för uppföljning av KPI/SLA.
 • Ansvarig för driftmöten med våra kunder där vi går igenom hur våra tjänster presterat och hur samarbetet kan förbättras.

Dina kvalifikationer

 • Du har en djup förståelse för IT Service Management / IT Operations Management
 • Du har en bred teknisk kunskap
 • Förhandlingsvana med högt uppsatta beslutsfattare
 • Tidigare roll som arbetat enligt agilt arbetssätt, ITIL, eller motsvarande ramverk
 • Tidigare roll inkluderande personalansvar
 • Meriterande med en tidigare roll specifikt inom nätverkskommunikation
 • Eftergymnasial utbildning inom IT/Teknik är starkt meriterande

För att lyckas i rollen som Operations Manager är du duktig på att skapa och följa tydliga processer samt känner tillfredställelse i att skapa struktur och effektivisera. Vidare är du en person som kan definiera tydliga mål för gruppen och är duktig på att motivera övriga medarbetare i resan för att nå dem.

Vad företaget erbjuder dig
Aranya kommer erbjuda dig en miljö där medarbetarnas välmående och vidareutveckling står i fokus. Som företag är Aranya under en stadig tillväxt där du arbetar med marknadsledande kompetens inom nät – och säkerhet. Du erbjuds en flexibilitet i var du arbetar och en balans mellan arbete och fritid.

Övrigt
Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Operations Manager till Aranya intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Ansök här

Nils Randerz

Executive Search Consultant

Nils@needo.se
+46724412011