Är du en kreativ själ som trivs bäst med varierande dagar? Har du ett affärsdriv och erfarenhet av e-handel? Vill du vara med på en spännande företagsresa? Då är rollen som Online Store Manager/Merchandiser till Widforss rollen för dig!

Om Widforss
Sedan 1729 har Widforss AB varit leverantör till generationer av kunniga och medvetna jägare. Verksamheten bestod från början av handel med krut och kryddor men utökades under 1800-talet till handel med vapen, tillbehör och kläder. 

Det är få bolag i Sverige som har funnits lika länge som Widforss och en av anledningarna till att Widforss har lyckats med detta är förmågan att utvecklas i takt med tiden och att alltid ligga steget före. Därför är det också naturligt att Widforss arbetar sig mot deras vision om att bli Sveriges bästa köpupplevelse inom jakt och Outdoor online. Widforss är idag en av Sveriges snabbast växande e-handlare med fokus på hund, jakt och outdoor.

Om tjänsten som Online Store Manager/Merchandiser till Widforss!
I rollen som Online Store Manager/Merchandiser ansvarar du för att driva försäljning, öka konverteringsgraden samt snittordervärde på Widforss.no med syfte att växa Widforss affär och ge bästa möjliga kundupplevelse! Du blir en nyckelperson i att driva den norska sajten på ett effektivt och lönsamt sätt där du säkerställer att innehåll, produktinformation och kampanjer följer marknadsplan och varumärkesstrategier.

I praktiken innebär det att du ansvarar för att innehållet och kundanvändningen på siten är lättillgängligt, sökbart och beskrivande. Du ansvarar för översättning av texter, planerar in relevanta kampanjer, stöttar med framtagning av grafiskt material samt ansvarar för uppdatering av sociala medier. Vidare tar du ett strategiskt ansvar i att analysera försäljningen och följa upp KPI:er för att optimera försäljningen och kundupplevelsen. Du har ett stort fokus på den lokala marknaden och håller dig uppdaterad på relevanta trender och verktyg för att nå säkerställa att Widforss ligger i framkant.

Du utgår från kontoret i Stockholm där du samarbetar tätt med övriga kollegor inom marknadsavdelningen, inköpsavdelningen samt övriga kollegor i organisationen. Teamet präglas av prestigelöshet och hög framåtanda där ni tillsammans samarbetar för att växa Widforss affär!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

 • Ansvara för Widforss.no och säkerställa att innehåll, produktinformation och kampanjer följer marknadsplan och varumärkesstrategier.
 • Driva lokal tillväxt på sajten samt kravställa gentemot andra funktioner internt angående trafik, kampanjer och innehåll för sajten.
 • Översätta texter, planera in relevanta kampanjer, stötta med framtagning av grafiskt material samt uppdatering av sociala medier.
 • Analysera försäljning på siten och följa upp relevanta KPI:er för att optimera försäljningen och kundupplevelsen.
 • Hålla dig uppdaterad på relevanta trender på lokala marknaden för att hålla Widforss i framkant.  

Om dig
För att lyckas i rollen som Online Store Manager/Merchandiser har du avklarad gymnasial utbildning där eftergymnasial utbildning inom digital marketing, e-commerce, alternativt utbildning som kan bedömas likvärdigt anses meriterande. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av E-handel sannolikt som Online Merchandiser, Digital Marknadsförare, E-handelsansvarig alternativt position som kan bedömas likvärdigt. Du besitter god systemvana och har tidigare erfarenhet av E-handelsverktyg. Du har flytande språkkunskaper i norska och kan producera material i tal såväl som i skrift.

Som person är du nyfiken, kreativ och har en entreprenöriell ådra där du trivs bäst i en varierad vardag. Du har ett tydligt affärs- och resultatdriv och är en kommunikativ lagspelare där du är van att hantera flera kontaktytor, såväl internt som externt. Då rollen ställer krav på operativt såväl som strategiskt arbete är du analytiskt lagd och genomför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet samtidigt som du har förmågan att inta ett helhetsperspektiv.

Viktigt för tjänsten är:

 • Avklarad gymnasial utbildning.
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom E-handel, sannolikt som Online Merchandiser, Digital Marknadsförare, E-handelsansvarig alternativt position som kan bedömas likvärdig.
 • Ett stort intresse och vilja att lära sig Widforss produkter, med fördel har du tidigare kunskap/intresse för outdoor, friluftsliv eller jakt. 
 • God systemvana och tidigare erfarenhet av E-handelsverktyg, med fördel Centra.
 • Flytande språkkunskaper i norska. 

Meriterande för tjänsten är:

 • Eftergymnasial utbildning inom digital marketing, e-commerce, alternativt utbildning som kan bedömas likvärdigt 
 • Kunskap och erfarenhet av Google Analytics och Adobe sviten.

Widforss erbjudande
För Widforss är öppenhet, flexibilitet, prestigelöshet och kreativitet viktiga byggstenar. Du blir del av ett tight team med hög sammanhållning som trivs tillsammans. Du erbjuds också remote-arbete, tjänstepension, friskvårdsbidrag och personalrabatter.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Online Store Manager/Merchandiser Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här