Talar du flytande norska och trivs väl i en varierad roll med flera kontaktytor? Är du en kommunikativ lagspelare som får energi av att ge högklassig service? Då är rollen som Norsktalande Kundtjänstmedarbete till Widforss rollen för dig!

Om Widforss
Sedan 1729 har Widforss AB varit leverantör till generationer av kunniga och medvetna jägare. Verksamheten bestod från början av handel med krut och kryddor men utökades under 1800-talet till handel med vapen, tillbehör och kläder. 
Det är få bolag i Sverige som har funnits lika länge som Widforss och en av anledningarna till att Widforss har lyckats med detta är förmågan att utvecklas i takt med tiden och att alltid ligga steget före. Därför är det också naturligt att Widforss arbetar sig mot deras vision om att bli Sveriges bästa köpupplevelse inom jakt och Outdoor online. Widforss är idag en av Sveriges snabbast växande e-handlare med fokus på hund, jakt och outdoor.

Om tjänsten som Norsktalande Kundtjänstmedarbetare
I rollen som Norsktalande Kundtjänstmedarbetare arbetar du primärt mot den norska marknaden med syfte att leverera högklassig service till Widforss norsktalande kunder. I praktiken innebär det att du hanterar inkommande ärenden via telefon, chat och mail. Ärenden inkommer främst från privatkonsumenter och berör bland annat reklamationer, returer, produktfrågor och leveranser. Kundtjänstavdelningen ansvarar även för att säkerställa kvalitét i ärendehanteringssystemet och utför orderkontroller, fångar upp avvikelser och ser över processer – allt för att säkerställa kvalitét genom hela kundresan!

Du utgår från Widforss kontor i Stockholm och ingår i det svensk-norska teamet som idag består av två personer som du samarbetar tätt med. Vidare har du även ett nära samarbete med övriga inom kundtjänstavdelningen i Finland, lagerverksamheten samt övriga kollegor på Stockholmskontoret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ta emot inkommande ärenden och ge högklassig service via telefon, chat och mail till Widforss kunder.
 • Aktivt utföra orderkontroller, fånga upp avvikelser och se över processer för att säkerställa kvalitét genom hela kundresan.
 • Samarbeta med övriga kollegor inom kundtjänstorganisationen, lagerverksamheten samt övriga kollegor på Stockholmskontoret.

Om dig
För att lyckas i rollen som Norsktalande Kundtjänstmedarbetare har du avklarad gymnasial utbildning, med fördel utförd på norska. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från servicerelaterade roller, sannolikt från kundtjänst, butik, restaurang och/eller reception. Har du tidigare arbetat inom kundservice inriktad mot e-handel anses detmeriterande. Du besitter god systemvana och trivs väl att arbeta med telefon och dator som dina främsta verktyg. Vidare har du flytande språkkunskaper i norska i tal och skrift, språkkunskaper i svenska är en fördel men inget krav.

Som person är du kommunikativ och serviceinriktad där du med energi levererar hög service till dina kunder. Du är en lagspelare som trivs väl i en roll med flera kontaktytor och tycker om att ha flera bollar i luften. Vidare är du en prestigelös person som uppskattar en varierande vardag. Då Widforss är experter inom Outdoor och Jakt är anses det även starkt meriterande om du besitter ett intresse/erfarenhet av friluftsliv/jakt.

Viktigt för tjänsten är:

 • Flytande språkkunskaper i norska, både tal och skrift.
 • Avklarad gymnasial utbildning, med fördel utförd på norska.
 • Tidigare arbetslivserfarenhet från servicerelaterade roller, sannolikt från kundtjänst, butik, restaurang och/eller reception.
 • Intresse och nyfikenhet för Widforss produkter.
 • God systemvana.

Meriterande för tjänsten är:

 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice inriktad mot e-handel.
 • Erfarenhet/intresse för friluftsliv/jakt, gärna jägarexamen.
 • Flytande språkkunskaper i svenska.

Widforss erbjudande
För Widforss är öppenhet, flexibilitet, prestigelöshet och kreativitet viktiga byggstenar. Du blir del av ett tight team med hög sammanhållning som trivs tillsammans. Du erbjuds också remote-arbete, tjänstepension, friskvårdsbidrag och personalrabatter.

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Norsktalande Kundtjänstmedarbetare intressant? Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 

Ansök här