Leasing Manager till Unibail-Rodamco-Westfield

Leasing Manager till Unibail-Rodamco-Westfield
12/21/2022

Om Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail-Rodamco-Westfield är det ledande europeiska kommersiella fastighetsbolaget med en portfölj värderad till ca 54 miljarder euro. Gruppen har ett fokus på kommersiella fastigheter med tyngdpunkt på högkvalitativa shoppingcentrum. Unibail-Rodamco-Westfield investerar och utvecklar aktivt sina tillgångar på attraktiva lägen över hela världen vilket genererar ca 1.2 miljarder besökare varje år. Gruppen är verksam i tolv länder på två kontinenter och har ca 2800 anställda globalt.
I Norden äger och driver gruppen de främsta köpcentrumanläggningarna som Mall of Scandinavia, Täby Centrum, Nacka Forum, samt Fisketorvet i Köpenhamn.

Rollen som Leasing Manager

I rollen som Leasing Manager ansvarar du för uthyrningsprocessen för Unibail-Rodamco-Westfields portfölj av kommersiella lokaler, med ett eller flera köpcentrum som fokusområde. I rollen arbetar du med att identifiera och säkra nya hyresgäster, förhandla om hyresvillkor samt att hantera hyresgästrelationer med omförhandlingar och förlängningar.
Centralt för din roll är att lära känna och förstå retailmarknaden för att kunna agera ur både ett kort- och långsiktigt perspektiv, både nationellt och internationellt. Som Leasing Manager identifierar och uppmärksammar du nya koncept och trender på marknaden när det gäller såväl butiker/kedjor som köpbeteenden.
I rollen som Leasing Manager driver du ditt arbete självständigt samtidigt som du är en del av Leasing-teamet där ni arbetar tillsammans för att driva affärsområdet framåt.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Identifiera och attrahera nya potentiella hyresgäster och marknadsför tillgängliga lokaler
 • Förhandla hyresvillkor och slutföra hyresavtal
 • Arbeta långsiktigt med relationer med hyresgäster och omförhandla/förlänga befintliga avtal.

Dina kvalifikationer

 • Relevant universitet eller högskoleutbildning
 • God erfarenhet av förhandling
 • Några års arbetslivserfarenhet från uthyrning av kommersiella lokaler alternativt erfarenhet från etablering från någon större butikskedja eller annan relevant arbetslivserfarenhet exempelvis från e-handelsbolag eller som mäklare
 • God kunskap eller stort intresse för retail-branschen
 • Förmåga att analysera, hantera och tolka siffror och samband
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
   

För att lyckas i rollen bör du drivas av försäljning, vara ansvarstagande och lösningsorienterad. Du bör var en god kommunikatör, relationsskapare samt förhandlare och trivas bra med både att arbeta självständigt och i team.

Vad Unibail-Rodamco-Westfield erbjuder dig

I din roll som Leasing Manager erbjuds du möjligheten att utvecklas i en internationell och högpresterande miljö tillsammans med ambitiösa och trevliga kollegor. Företaget har kollektivavtal och erbjuder attraktiva förmåner till sina anställda. Du kommer att sitta i fina lokaler mitt i Stockholm City.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Leasing Manager hos Unibail-Rodamco-Westfield intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 

Ansök här

Ansök här

Fanny Paulsen

Search Associate

Fanny@needo.se
+46737038447