Kundorienterad Sales & Customer Support till världsledande bolag inom tillverkningsindustrin!

Kundorienterad Sales & Customer Support till världsledande bolag inom tillverkningsindustrin!
11/29/2023

Har du ett intresse för teknik och vill arbeta i en roll med flera kontaktytor? Trivs du bäst med varierande arbetsdagar och finner det motiverade att bli en del av ett marknadsledande bolag med en unik produkt? Då är rollen som Sales & Customer Support en roll för dig!

Kort om företaget
Vår kund är världsledande inom tillverkning av produkter och originaltillbehör till olika industrier. På verksamheten i Mölnlycke arbetar 145 medarbetare som alla värdesätter hälsa, kvalitet och leverans.

Om tjänsten som Sales & Customer Support
I rollen som Sales & Customer Support kommer du att ansvara för att säkerställa kvalitet av leverans till kund. Du kommer att arbeta med hela kedjan, från rådgivning, offertskrivning och orderläggning till planering av leveranser och uppföljning med agenter och kunder. I tjänsten kommer du att ha ett nära samarbete med hela logistikavdelningen där även inköp och produktion ingår. Du rapporterar till Försäljningschefen och kan komma stötta vid förhandlingar och kundmöten, lokalt som internationellt. Vidare kommer du löpande synka med säljorganisationen i Tyskland som du delar erfarenheter och insikter med för att optimera och förbättra verksamhetens processer.

Företaget befinner sig i Mölnlycke och tjänsten är placerad på kontoret med viss flexibilitet. I rollen kan enstaka resor förekomma på sikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Framtagning av offerter, teknisk rådgivning via mail och telefon, orderregistrering och planering av leveranser.
• Driva uppföljning av leverans med agenter och kunder.
• Delta och stötta Försäljningschef vid kundmöten och förhandlingar.
• Aktivt bidra till att stärka och optimera processer.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning. Har du även genomfört eftergymnasiala studier är inriktning mot logistik en fördel. Vidare söker vi dig som har arbetslivserfarenhet av kundorienterade roller så som speditör, innesäljare, ordermottagare, logistikkoordinator, kundtjänstmedarbetare eller annat som kan bedömas likvärdigt. Du är van vid att använda telefon och dator som främsta arbetsverktyg och besitter därmed god systemvana. Då verksamhetens kunder befinner sig i Sverige såväl som globalt är det väsentligt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vid anställning kommer drogtest att utföras samt kan även komma att utföras slumpmässigt under din anställning.  

Vidare söker vi dig som är en kommunikativ och relationsskapande person som trivs med att ha flera kontaktytor både internt och externt. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som värderar samarbete högt. Du har ett intresse för teknik och visar på nyfikenhet för att lära dig mer om tillverkande industri för att få ett helhetsperspektiv. Du stimuleras av operativa arbetsuppgifter och varierande arbetsdagar samt besitter en god förmåga att skapa struktur.

Viktigt för tjänsten är:
• Minst gymnasial utbildning, med fördel med teknisk inriktning.
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom kundrelaterade roller såsom kundservice, innesälj, ordermottagning, logistik eller annat som kan bedömas likvärdigt.
• Att du är nyfiken, relationsskapande, samarbetsvillig och strukturerad.
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
• B-körkort.
• God systemvana.

Företagets erbjudande
Hos företaget erbjuds du att få en gedigen förståelse för tillverkande industri med möjlighet att växa i din kundorienterade roll på sikt. Du kommer till ett tryggt bolag med låg personalomsättning, bra förmåner och som har en trevlig och familjär kultur.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Mölnlycke.
Lön: Enligt överenskommelse.

Tycker du att rollen som Customer & Sales Support låter spännande? Vi går igenom ansökningar löpande så passa på att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att prata med dig!

Ansök här

Ansök här

Frida Bengtsson

Senior Search Associate

frida@needo.se
+46703695507
Arbetsgivare
Needo Recruitment

Stad
MÖLNLYCKE

Antal tjänster
1

Referensnummer
351609