Motiveras du av kombinationen av få arbeta kundnära med tekniska lösningar? Vill du bli en del av ett marknadsledande företag som satsar på dig? Värderar du frihet under ansvar och trivs bra med att bygga långsiktiga relationer?

Om Bucci Industries Nordic
Bucci Industires är ett italienskt familjeägt bolag som grundades år 1945 och som idag står stadigt med flertal kontor världen över med 1 500 medarbetare. Bucci Industries Nordic kom igång 2019 och har haft en trygg tillväxtresa och är idag ett av de marknadsledande företagen som tillverkar, anpassar och levererar lösningar inom automation, industrirobotik och maskinutrustning. Deras produkter och tjänster används inom olika industrier, inklusive exempelvis bil-, flyg- och medicinindustrin.

Bucci Industries vision är att optimera deras kunders prestanda genom att leverera förstklassiga automationslösningar och användning av nya material. Detta gör de genom att följa sina värderingar; Att visa omsorg till deras kunder och skapa lösningar med ett stort engagemang, att tänka innovativt för att alltid lika steget före och att tillhandahålla och förmedla positiva energilösningar.

Om tjänsten som Business Development Manager
Som Business Development Manager på Bucci Industries Nordic kommer ditt uppdrag bestå av att driva och utveckla relationen med nya och befintliga kunder med mål att stärka verksamhetens affärer och marknadsandelar i Danmark och Sydsverige. Du kommer ansvara för hela säljcykeln där du prospekterar, bokar och genomför möten, dokumenterar samt tar fram och följer upp offerter samt säkerställer affär och långsiktiga samarbeten. Du kommer att rapportera direkt till General Manager för Norden och blir en del av ett team bestående av fem medarbetare i Sverige. För att lyckas med ditt uppdrag kommer du erbjudas flertalet utbildningar och vid behov få tekniskt stöd av tekniker så väl som Buccis supportfunktion i Italien.

I tjänsten kommer du att utgå från ditt hemmakontor och förväntas spendera större delen av arbetstiden ute hos kund. Du arbetar med frihet under ansvar och planerar i dialog med kund hur dina kommande arbetsveckor ska se ut. Vid flertalet kundbesök förekommer övernattningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Prospektera, bearbeta och utveckla relation och affär med nya så väl som befintliga kunder.
• Analysera kundernas behov, ta fram och följa upp offerter.
• Samverka med interna och externa parter för att säkra långsiktiga relationer och goda affärsmöjligheter.

Om dig
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, med fördel inom teknik, mekanik, produktion, el och/eller mekatronik, högeskoleutbildning är meriterande. Du kan även ha arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har ett genuint tekniskt intresse och minst två års erfarenhet av teknisk försäljning. Eftersom du till stor del kommer bearbeta Danmark är det väsentligt att du behärskar danska flytande så väl som svenska och engelska. Du har god systemvana och innehar B-körkort.

Vidare söker vi dig som motiveras av att arbeta kundnära med tekniska lösningar där du får möjlighet att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs som bäst ute hos kunder och får energi av att bygga relationer, träffa nya människor och lära dig mer om olika industrier. Vi ser också att du har ett genuint tekniskt intresse samt att du är målinriktad, strukturerad och ansvarstagande så väl som en god lagspelare för att kunna växa tillsammans.

Viktigt för tjänsten är:
• Minst gymnasial utbildning, med fördel inom teknik, mekanik, produktion, el och/eller mekatronik.
• Minst två års erfarenhet av teknisk försäljning.
• Flytande språkkunskaper i danska, svenska och engelska.
• B-körkort och god systemvana.
• Att du är en målinriktad relationsbyggare som tar ansvar och tar vara på kompetensen inom teamet.

Meriterande för tjänsten är:
• Högskoleutbildning inom relevant område/ Civilingenjörsexamen.
• Arbetslivserfarenhet av teknisk försäljning gentemot tillverkande industri.
• Kunskap inom andra nordiska språk.

Bucci Industries Nordic’s erbjudande
Hos Bucci Industries blir du en del av ett mindre team i ett tryggt bolag med en stor koncern i ryggen. Bucci Industries kommer ta vara på din kompetens och säkerställa att du utbildning och förutsättningar för att lyckas. Vidare erbjuds du goda förmåner i form av friskvårdsbidrag, 30 semesterdagar, tjänstebil, sjukvårdsförsäkring med mera.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Malmö, Lund eller Landskrona (hemmakontor)
Lön: Fast lön + bonus.

Låter det spännande att växa tillsammans med Bucci Industries Nordic? Ta vara på möjligheten och sök tjänsten idag!
På grund av semestertider kan urvalsprocessen ta längre tid än vanligt, men skicka in din ansökan redan nu. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här