Är du en erfaren VA-konsult som brinner för att driva hållbar förändring? Vill du vara en del av ett ledande företag som arbetar för att forma framtidens samhällsbyggnad? Då kan rollen som Konsult VA & Dagvatten vara rätt möjlighet för dig! 

Om Bengt Dahlgren
Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag som tillhandahåller kvalificerade ingenjörer inom samhällsbyggnad. Idag består de av runt 700 samhällsbyggnadskonsulter i 7 bolag med tillhörande filialer. I dagsläget är de etablerade i Skellefteå, Sundsvall, Gävle, Uppsala och Åland, och ser även möjlighet att expandera in på andra marknader.

Din roll som Konsult VA & Dagvatten
I rollen som konsult inom VA och dagvatten kommer du att arbeta med utredningar och projektering inom området Yttre VA-projektering.  Du ansvarar för VA-frågor i olika projekt mot offentliga eller privata beställare. Du kommer både driva och följa upp egna projekt och samverka med övriga konsulter inom Bengt Dahlgren. Du rapporterar till gruppchef inom VA & Dagvatten.

Dina huvudsakliga uppgifter:

  • Genomför VA-projekteringar och förstudier i olika skeden.
  • Genomför VA-utredningar och Dagvattenutredningar.
  • Teknisk due diligence
  • Samordna med handläggare från andra teknikområden.
  • Bidra aktivt till intern utveckling av Bengt Dahlgrens arbetssätt för att öka värdeskapande för bolagets kunder.

Om dig
Vi söker dig som arbetar med projektering av VA och vill utvecklas vidare inom området. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från att arbeta som konsult och är trygg i din förmåga att självständigt bidra med din kompetens i projekt. Därtill har du:

  • Högskole-/YH-examen inom bygg/mark/vatten/miljö eller motsvarande.
  • Minst 3 års relevant erfarenhet av VA-projektering och erfarenhet av att arbeta som konsult
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
  • Erfarenhet av civil 3D är meriterande.

För att lyckas i rollen har du ett prestigelöst, positivt och hjälpsamt förhållningssätt. Du har förmåga att lösa komplexa problem och att arbeta effektivt både självständigt och i team. Därtill tror vi att du har utmärkta kommunikations- och samarbetsfärdigheter.

Bengt Dahlgrens erbjudande
Bengt Dahlgren är certifierad som en Great Place To Work® och ligger på topplistan över Sveriges bästa arbetsgivare. ”Vi jobbar alltid sida vid sida med våra kunder och inser att innovation och hållbarhet är nyckeln till ett välmående samhälle. Vår företagskultur präglas också av att leva och må bra i en familjär känsla även på jobbet. Våra värdeord HEM utgörs av Helhetssyn, Engagemang och Mod vilka vi skall ha som ledstjärnor i vårt dagliga arbete. Vi är en inkluderande samling Bengtar som vet att harmoni och bäst i klassen kan gå hand i hand.”

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök här