Key Account Manager till Aranya

Key Account Manager till Aranya
01/17/2023

Key Account Manager till Aranya
Om Aranya
Aranya grundades 2014 och är idag ett av Sveriges ledande bolag inom nätverkskommunikation samt säkerhetsrelaterade tjänster. Tjänsterna som Aranya erbjuder är inom drift och tjänsteleveranser av affärskritiska nätverk och säkerhetsmiljöer, samt relaterade konsult- och produkttjänster. Aranya lägger stora resurser på att utveckla sin produkt och personal mot ett gemensamt mål och brinner för att driva leveransen mot nya höjder samt nöjdare kunder. Med spetskompetens inom nätverkssäkerhet och många tunga certifikat, bland annat inom Aruba, erbjuder Aranya kompetens som står ut ur mängden.

Aranyas företagskultur är familjär och karakteriseras av industrins mest kompetenta medarbetare. För att ta vara på alla medarbetares olika styrkor och skapa ett vinnande team lägger Aranya ett stort fokus på kunskapsdelning, både på en strategisk nivå som i det dagliga arbetet.

Din roll som Key Account Manager
I rollen som Key Account Manager kommer du etablera nya kunddialoger och driva upphandlingar med beslutsfattare på höga positioner. Detta genom att förstå och kartlägga kundens behov för att återkomma med rätt paketerad lösning. Du presenterar tilläggsbeställningar för befintliga kunder, med allt från nya produkter eller tjänster som gynnar deras verksamhet. Som Key Account Manager är du en av nyckelspelarna som vidareutvecklar Aranyas position på marknaden med kreativa lösningar och affärsupplägg. Vidare kommer du tillsammans med Försäljningschefen sätta kommersiella strategier och vidareutveckla processer samt rutiner. Rollen som Key Account Manager består av, men är inte begränsad till:

 • Etablera kunddialoger samt driva upphandlingar
 • Genomföra strukturerade behovsanalyser och presentera rätt lösning med tillhörande offert
 • Vidareutveckla samt sätta upp strukturer och rutiner
 • Proaktivt bearbeta befintliga kunder och presentera relevanta tilläggstjänster

Dina kvalifikationer

 • +10 års erfarenhet av komplex tjänste- och lösningsförsäljning med tillhörande budgetansvar
 • Tidigare erfarenhet av både kunder inom privat och offentlig sektor
 • God förhandlingsvana med högt uppsatta beslutsfattare
 • Du har en tydlig arbetsstruktur med beprövade processer och rutiner
 • Erfarenhet av att bedriva affärsutveckling med olika sorters affärsupplägg
 • Eftergymnasial utbildning inom IT/Teknik är meriterande
 • Meriterande med tidigare erfarenhet/kunskap inom nät- och säkerhetsbranschen

Vad företaget erbjuder dig
Aranya kommer erbjuda dig en miljö där medarbetarnas välmående och vidareutveckling står i fokus. Som företag är Aranya under en stadig tillväxt där du arbetar med marknadsledande kompetens inom nät – och säkerhet. Du erbjuds en flexibilitet i var du arbetar och en balans mellan arbete och fritid.

Övrigt
Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Låter rollen som Key Account Manager till Aranya intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Ansök här

Nils Randerz

Executive Search Consultant

Nils@needo.se
+46724412011