Har du ett genuint intresse för mekanik och teknik? Trivs du när den ena dagen inte är den andra lik och att själv planera dina arbetsdagar? Vill du arbeta på ett världsledande företag som arbetar med avvattningslösningar för dagens och morgondagens miljöutmaningar? Då kan tjänsten som Junior Servicetekniker till ACO Nordic vara rätt roll för dig!

Om ACO Nordic
ACO Nordic tillhör ACO Group och är en del i en koncern som finns i 45 länder och som sysselsätter drygt 5000 anställda. Bolaget erbjuder högkvalitativa systemlösningar för hantering av dagvatten, avloppsvatten och spillvatten. ACO Nordics anställa har lång erfarenhet av lösningar för hantering av dagvatten, avloppsvatten och spillvatten.

Om tjänsten som Servicetekniker
I rollen om Servicetekniker kommer du att arbeta i ACO’s serviceorganisation som är ett litet men starkt team där du kommer få en gedigen introduktion och en mentor. Som Servicetekniker på ACO Nordic har du helhetsansvar för service, reparation och underhåll hos verksamhetens kunder i Västsverige. Du arbetar med både planerat och akut underhåll och kan i vissa fall behöva resa längre sträckor och övernatta. Du utgår hemgaragerat och har en egen servicebuss. Du planerar självständigt dina dagar och har därmed en tät dialog med kunder så väl som kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Felsöka, driftsätta, serva, reparera och underhålla fettavskiljare, oljeavskiljare och pumpstationer på både mindre och större uppdrag.
  • Arbeta på fält gentemot ACO Nordics kunder och bibehålla och utveckla relationer.
  • Dokumentation av Service och veckovis rapportering.  

Om dig
För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för teknik och mekanik. Sannolikt är du praktiskt lagd och har erfarenhet av tekniskt arbete. Får du energi av att meka på fritiden så kan detta vara något för dig! Har du även utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom service och underhåll av pumpar eller avvattningssystem är det ett stort plus men inget krav, det viktigaste är en nyfikenhet och en stor portion driv! Tjänsten kräver att du har B-körkort och kan tala och skriva svenska obehindrat.

Som person är du nyfiken då du kommer lära dig ACO’s produkter på plats. Du trivs bra med att arbeta självständigt och där till har du god förmåga att organisera och strukturera dina arbetsdagar. Du har ett ödmjukt förhållningssätt till att lära dig nya saker och är inte rädd för att ta hjälp av kollegor vid behov. Vidare ser vi dig ha hög arbetsmoral och trivs med att ha daglig kontakt med kunder och därav beskriver du dig själv som social och trivs med att bygga relationer.

Viktigt för tjänsten är:

  • Gymnasial utbildning, med fördel inom teknik, alternativt är i början av karriären och har som ambition att utvecklas inom teknik och mekanik.
  • Stor portion nyfikenhet och driv och är intresserad av teknik, mekanik, el och system.
  • God förmåga att planera och prioritera.
  • B-körkort och kan tala svenska i tal och skrift obehindrat.
     

ACO Nordics erbjudande
ACO Nordic erbjuder dig en arbetsplats som värderar gemenskap, utveckling och långsiktighet. På ACO Nordic får du möjlighet att stärka dina kunskaper inom avvattningssystem med produkter som fetavskiljare, oljeavskiljare, pumpstationer, samtidigt som du är med och skapar utveckling för både bolaget och dig själv. Du erbjuds att utgå hemifrån med din servicebuss och att självständigt ansvara för att prioritera dina dagar och att ge kunder en bra upplevelse. Detta är en perfekt tjänst för dig som är i början av ditt yrkesliv och vill få en möjlighet att utvecklas!

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Göteborg.
Lön: Enligt överenskommelse.

Ansök här