Junior Projektledare / Byggledare till Netel – Inriktning Telecom

Junior Projektledare / Byggledare till Netel – Inriktning Telecom
11/24/2022 lmg

Har du ett intresse för Telecom och Mobilnät och trivs i en koordinerande/ledande roll? Då kan rollen som Junior Projektledare / Byggledare för Netel i Örebro vara rollen för dig!

Om Netel
Netel bedriver verksamhet i Norden och har långtgående serviceavtal i västra Sverige. De är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Netel levererar helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare.
Verksamheten är indelad i fyra huvudsakliga områden; telekom, fastnät, elinstallationer, samt service och underhåll. Gemensamt för samtliga områden är att de alltid bedrivs med kundernas behov i centrum. Viktigt är att bygga långsiktiga, förtroendefulla relationer och givande samarbeten.

Om rollen som Junior Projektledare / Byggedare inriktning Telecom Mobilnät hos Netel.
I rollen som Projektledare inom Telecom med inriktning mobilnät kommer du att arbeta med att demontera 3G nätet åt olika större kunder till Netel. De innebär att du tar emot projektbeställningar från kunden där du sedan ansvarar för att projektera, planera, genomföra och därefter följa upp projektet. Det innefattar att du bokar upp UE, sköter inköp och bokning av material och specialutrustning (Kran/Helikopter), har dialog med fastighetsvärdar, hanterar dokumentationen för projektet samt hanterar ekonomin genom att meddela kunden om kostnader och attestera fakturor.

Projekten sker i intensiva perioder där UE kommer till Sverige och arbetar ungefär en månad och då blir det viktigt att vara tillgänglig och snabbt hitta lösningar på utmaningar i projekten. När det är en lugnare projektperiod ser man till att följa upp dokumentationen för genomförda projekt samt prospektera och planera för kommande projektperiod. Dessutom har man löpande projektmöten med kunden för att följa upp progressionen.
Området man arbetar i är Örebro med omnejd samt stora delar av södra Sverige.

Om dig:
För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad och självgående med ett lösningsorienterat mindset. Vi ser också att du sannolikt är driven och vill framåt i ditt arbete samt har förmågan att på ett positivt sätt driva på i dina projekt. Framför allt är något som väger tungt din inställning och vilja att utvecklas och lära dig!

Krav

  • Teknisk förståelse och erfarenhet
  • Svenska och Engelska i tal och skrift.
  • Att personen är driven, lösningsorienterad och initiativtagande.

Meriterande

  • Erfarenhet av Koordinerande/Projektledande roller.
  • Eftergymnasial utbildning inom Projektledning, Byggledning eller liknande.
  • Erfarenhet av Telekombranschen.

Netel erbjuder dig
Förutom stora personliga utvecklingsmöjligheter får du en varierande vardag med stor personlig flexibilitet. 30 semesterdagar, 40timmar ATK, Kollektivavtal samt försäkringar och Friskvårdsbidrag om 2000kr/år. Samt bil som används i tjänsten.

Övrigt:
Start
: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Tjänsten är en Tillsvidareanställning hos Netel som tillämpar 6 mån provanställning.
Plats: Örebro eller annan stationeringsort efter ÖK.
Lön: Enligt Överenskommelse

Låter rollen som Junior Projektledare / Byggledare för Netel intressant? Urvalet sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

 

Ansök här

Ansök här

Peter Karnstedt

Recruitment Consultant

Peter@needo.se