Har du god erfarenhet av styr-och reglerteknik? Motiveras du av tekniska utmaningar och variation? Vill du skapa samhällsnytta och bidra till en grönare planet?

Om Envac
Envac är ett av de ledande miljöteknikföretagen i Sverige och är stolta uppfinnare av sopsugen, automatiserad insamling av avfall. Idag finns systemet installerat över hela världen – i bostadsområden, affärscentra, stadskärnor, industrikök, sjukhus och flygplatser. Systemet samordnas med installation av övrig infrastruktur, som t ex elektricitet, avlopp och vatten. ”Vår vision är att skapa smartare städer, förbättra livskvalitén idag och lämna en grönare planet för kommande generationer.” Envac är ett helägt (100%) dotterbolag till Stena Adactum AB, ett företag inom Stena Sfären. De har en familjär stämning i bolaget, låg personalomsättning och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten som Junior Automationstekniker
Som Junior Automationstekniker hos Envac kommer du att tillhöra service och eftermarknadsteamet och bli en del av optimeringsgruppen som idag består av två erfarna automationstekniker. I rollen kommer du framför allt arbeta ute hos kund med att felsöka och optimera avfallshanteringssystemet genom PLC för att säkerställa att anläggningarna är korrekt anpassade efter kundens användning. Med säkerhet i fokus utför du kontroller och ser till att exempelvis insugningstid, hastighet och energiförbrukning har de mest effektiva och trygga inställningarna för lösningen. Vidare kommer du hantera enklare reparationer, orderläggning inför uppdrag samt dokumentation och rapportskrivning efter avslutat ärende.

Du kommer att arbeta inom Stockholm med omnejd och kan utgå med din servicebil hemifrån. Du kommer att vistas i olika miljöer, utomhus som inomhus och ha en lärorik arbetsvardag. Jour förekommer var 5:e vecka.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Felsökning av avfallshanteringssystemet.
  • Anpassning och optimering av styr-och reglersystemet (PLC).
  • Enklare reparationer.
  • Orderläggning och rapportskrivning.

Om dig
Vi söker dig som minst gymnasial utbildning inom el, automation eller teknik alternativt har arbetslivserfarenhet som kan bedömas motsvarade som servicetekniker, bilmekaniker, hisstekniker och/eller fastighetsautomationstekniker. Du har god erfarenhet av felsökning samt styr-och reglerteknik. För att lyckas i tjänsten behöver du inneha B-körkort, behärska svenska flytande och ha minst grundläggande kunskaper i engelska.

Vidare söker vi dig som har ett genuint tekniskt intresse och som finner det stimulerande med tekniska utmaningar och varierande arbetsmiljöer. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och uppskattar att arbeta med frihet under ansvar. Vi ser också att du är en lagspelare som är flexibel och värdesätter öppen kommunikation.

Viktigt för tjänsten är:

  • Minst gymnasial utbildning inom el, automation eller teknik, alternativt har arbetslivserfarenhet som kan bedömas motsvarande.
  • God erfarenhet av felsökning samt styr-och reglerteknik.
  • Du innehar B-körkort och behärskar svenska flytande i tal och skrift.
  • Du är en ansvarstagande lagspelare som stimuleras av tekniska utmaningar.

Envacs erbjudande
Hos Envac blir du en del av ett tryggt bolag med långsiktiga kunder. Du kommer till ett kompetent team och erbjuds en gedigen introduktion med flertalet utbildningar för att du ska känna dig trygg. Vidare erbjuder Envac trevliga förmåner och har kollektivavtal med Unionen.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter tjänsten som Junior Automationstekniker hos Envac spännande? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här