IT Manager till Devyser

IT Manager till Devyser
11/24/2022 lmg
Needo tillgodoser alla era behov inom konsultinhyrning, interim och rekrytering. Genom många års erfarenhet har vi byggt upp ett brett nätverk av rekryterare och talanger, allt från lokal till global nivå.

Needo Talent, Needo Executive Search och Needo on-site är specialiserade på IT & Tech, Finance & Procurement, Commercial & Sales, HR & Operations, Engineering.

Arbetar du för närvarande som Technical Account Manager eller i annan ledande befattning på ett företag som tillhandahåller komplexa IT-tjänster? Eller är du en IT-chef med cloud-erfarenhet som vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker dig som vill arbeta i, ansvara för och leverera support i Devysers globalt distribuerade IT-miljö!

Om Devyser
Devyser är ett börsnoterat, globalt bolag med bas i Stockholm, som utvecklar, tillverkar och säljer kit för genetisk testning till laboratorier i över 45 länder. Produkterna används för komplex DNA-testning inom onkologi, transplantationsuppföljning och ärftliga sjukdomar. Devyser har sedan starten år 2004 satt patienten i fokus, och är pionjärer när det kommer till klinisk diagnostik. Devysers produkter revolutionerar marknaden genom effektivisering av testprocessen, som möjliggör snabbare diagnos med hög precision, skräddarsydd cancerbehandling, samt tidig uppföljning av transplanterade patienter. Devyser genomför nu en spännande internationell tillväxtresa med många intressanta projekt där informationsteknik har en nyckelroll.

Din roll som IT Manager
I rollen som IT Manager arbetar du verksamhetsnära med tvärfunktionella kontaktytor och projekt, för utvärdera, designa och implementera kostnadseffektiva tekniklösningar och säkerställa driften av bolagets IT-miljö. Du vägleder användare på olika nivåer i verksamheten, och agerar brygga mellan leverantörer och verksamheten. Systemägarskap är en viktig del av Devysers tillväxtresa, där du har en central roll i ett nära samarbete med ägare och förvaltare av system.
Dina arbetsuppgifter inkluderar, men är inte begränsade till:

 • Ansvar för vår Digital Workplace-plattform baserad på Intune, Autopilot och Microsoft 365
 • Ansvar för den dagliga dialogen och samverkan med kundteamet hos vår huvudleverantör av IT-infrastruktur, inklusive samordning och uppföljning av incidenter, problem och change requests
 • Strukturera och kommunicera förväntningar till företagets leverantörer på operativ nivå
 • Driftsättning, uppgradering, utveckling, underhåll och support av IT-system
 • Representera IT-avdelningen i verksamhetens implementationsprojekt av system, applikationer och andra tekniska lösningar
 • Introducera, utbilda och vägleda användare i företagets IT-miljö och styrande IT-dokument
 • Livscykelhantering av klientutrustning

Dina kvalifikationer

 • 5–8 år arbetslivserfarenhet relevant för rollen
 • Erfarenhet av arbete i små till medelstora organisationer i tillväxt och/eller förändring
 • Mycket god teknisk kunskap kopplat till bland annat infrastruktur och molnlösningar
 • Mycket god dokumentationsförmåga
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet från internationella projekt och verksamheter är meriterande

För att lyckas i rollen är du prestigelös, driven och initiativtagande samt en naturlig kravställare och gör detta på ett kommunikativt och pedagogiskt sätt. Vidare har du god förmåga att prioritera och planera ditt arbete och uppskattar att vara del av en snabbrörlig och innovativ organisation. Du har ett strategiskt mind set utan att tappa detaljer och struktur. Slutligen är du en naturlig lagspelare som tar hänsyn och visar respekt mot andra teammedlemmar.

Vad Devyser erbjuder dig
Devysers värderingar genomsyrar både deras visioner och mål, vilket också är basen för deras företagskultur. På Devyser erbjuds en miljö där din utveckling och innovation uppmuntras. Ditt team består av dedikerade personer med expertis inom sina områden. Du är en del av något större

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm, Hägersten
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som IT Manager till Devyser intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Ansök här

Lisa Wetterborg

Senior Search Associate

Lisa.w@needo.se
+46704358560