Har du arbetat med installation eller har ett starkt intresse för det? Vill du dessutom vara en del av ett spänannde etablerat bolag med en bred kompetens inom inomhuskommunikation och radio? Då kan rollen som Installatör hos RF Coverage vara något för dig!

Om RF Coverage
”Vi projekterar, bygger och underhåller mobil inomhuskommunikation (ibland kallat för inomhustäckning eller mobilt inomhusnät)!

Vi startade verksamheten 2012 och vi har från första dagen fokuserat på att leverera kvalitativa systemlösningar inom den marknad som många kallar "inomhustäckning".

Med andra ord ser vi till att du som person, eller en maskin, som behöver uppkoppling får det – oavsett om det är i en tunnel, fastighet, tågvagn eller annan plats som "saknar täckning".”

Om tjänsten som Installatör
I rollen som Installatör hos RF Coverage kommer du att utföra installationer och driftsättningar av kommunikationssystem och annan radioutrustning samt på sikt hantera service- och underhållsarbete ute hos kunder. Vidare kommer du löpande utföra dokumentation av utfört arbete och eventuella identifierade fel samt åtgärder. Arbetsmiljöerna man befinner sig i är varierad och omfattar både inomhus- och utomhusmiljöer, inklusive kontor, industriområden och tunnlar. Som installatör samarbetar du oftast med en kollega eftersom arbetet ibland kan vara fysiskt krävande, särskilt när du hanterar tjocka kablar.

Som en del av RF Coverage blir du del av ett sammansvetsat och familjärt företag med 11 medarbetare, alla med omfattande kompetens som de gärna delar med sig av. Du kommer att utgå från kontoret i Årsta och främst arbeta inom Stockholmsregionen, men även delta i planerade projekt runt om i Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Installera kommunikationssystem ute hos kunder i varierande arbetsmiljöer.
  • Utföra service och drift på radio och telekomutrustning.
  • Till viss del agera resande installatör vad gäller planerade projekt.

Om dig
Vi söker dig som minst har en tekniskt inriktad gymnasial utbildning som har erfarenhet av installationsarbete, alternativt ett intresse för det. Du har fysiska förutsättningar att arbeta i fysiskt krävande roll. Ytterligare ser vi att du har flytande språkkunskaper vad gäller svenska samt innehar ett B-Körkort. 

Som person är du både driven och nyfiken, vilket gör att du trivs i ett flexibelt och dynamiskt arbetsklimat. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter där andra ser hinder, samtidigt som du upprätthåller en hög grad av noggrannhet i ditt arbete. Du värdesätter relationer, både internt och externt, och har en stark servicementalitet som genomsyrar allt du gör. 

Viktigt för tjänsten är:

  • Tekniskt inriktad gymnasial utbildning. 
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av installationsarbete, alternativt ett intresse för det. 
  • En vilja och fysiska förutsättningar att arbeta i fysiskt krävande roll.
  • Flytande språkkunskaper vad gäller svenska, i tal och skrift.
  • B-Körkort.
  • Att du är driven, nyfiken, lösningsorienterad, noggrann och serviceminded.

Meriterande för tjäsnten är:

  • Tidigare erfarenhet av telekom, radio eller el-branschen.

RF Coverages erbjudande
RF Coverage erbjuder en spännande möjlighet att vara en del av en familjär företagskultur med ständig teknisk utveckling. Som en del av RF Coverage ingår du också i TCECUR-koncernen. Utöver det erbjuder de också bra förmåner i form av poolbil, friskvårdsbidrag och är kollektivanslutna.
Eftersom detta är en säkerhetsklassad tjänst, kommer en säkerhetskontroll, inklusive bakgrundskontroll, att genomföras!

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Kontoret i Årsta som utgångspunkt. 
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Installatör till RF Coverage intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi går genom ansökningar löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Ansök här