Har du erfarenhet inom eller är nyfiken på finansbranschen? Är du en utvecklare med bred verktygslåda och trivs i att arbeta i varierande miljöer? Vill du vara med och forma framtiden inom finans och IT? Då kan rollen som Fullstackutvecklare till Clara Financial Consulting vara något för dig!

Om Clara Financial Consulting
Clara Financial Consulting hjälper sina kunder med allt från utveckling och förändring av affärsprocesser och verksamheter till kravställning, design, utveckling och förvaltning av systemlösningar. Gemensamt för deras uppdrag är att de involverar en helhetssyn på affärsverksamhet och IT. Deras djupa kunskap inom finans kombinerat med spetskompetens inom IT gör att deras konsulter snabbt blir produktiva och kommer med effektiva lösningar. Därav söker de nu en Fullstackutvecklare för att idag och i framtiden kunna tillgodose sina kunders behov. 

Om tjänsten som Fullstackutvecklare
I rollen som Fullstackutvecklare hos Clara Financial Consulting kommer du att arbeta i olika uppdrag hos kunder inom finansbranschen. Då uppdragens syfte och längd varierar kommer du att få arbeta i en flexibel och dynamisk miljö som kan innefatta allt från till exempel nyutveckling, support och förvaltning, omsätta kravställning till kod, bedöma och utvärdera tech stack eller migreringar från on-prem till cloud.

När du inte aktivt arbetar på ett uppdrag prioriteras interna utvecklingsprojekt. För dig med en mer senior profil finns även möjligheten till att arbeta som coach, eller kanske även försäljning? Valet är ditt och dina styrkor är det som får dig och Clara Consulting att växa tillsammans.

Dina arbetsuppgifter kan bestå av:

 • Arbeta i projekt hos kunder med till exempel nyutveckling, support och förvaltning.
 • Omsätta kravställning från kund till kod.
 • Arbeta för intern tillväxt med till exempel utvecklingsprojekt, coachande av medarbetare eller försäljning.

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom relevant område. Du har helst arbetat i minst två år som utvecklare där du funnit din grund men har en bredd och ett intresse för både back till front-end. Ditt fokus ligger inom Microsoft-stacken (.NET, C#, Azure) och vi ser gärna att du har erfarenhet av att till exempel arbetat med moderna webbutvecklingsmetoder som Angular, React eller annat. Det är meriterande om du har förståelse och erfarenhet utav att arbeta med relationsdatabaser och data warehouse-strategier (SQL).

Som person söker vi dig som är nyfiken på att utvecklas inom finansbranschen och arbetar bra både självständigt såväl som i team. Du har en fallenhet för kommunikation och trivs med att arbeta i en miljö som ställer krav på flexibilitet och bra kundbemötande.  Slutligen behärskar du både svenska och engelska flytande i både tal och skrift. 
 
Viktigt för tjänsten är: 

 • Minst två års erfarenhet av en roll som utvecklare där du arbetat som fullstack- eller back-endutvecklare. 
 • Relevant universitetsutbildning. 
 • Baskunskap inom .NET och C# . 
 • Behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är: 

 • Kunskap inom Angular, React, Java, Python, Kafka eller liknande.
 • Kravställning tillsammans med kund eller interna funktioner. 
 • Kunskap inom Azure, GCP och AWS. 
 • Erfarenhet av migrationsprojekt från on-prem till cloud.

Clara Financial Consultings erbjudande
Clara erbjuder en konkurrenskraftig lön och goda utvecklingsmöjligheter. De har en flexibel arbetsmiljö där hybridarbete är en möjlighet samt ett kontor i centrala Stockholm. De värdesätter välmående, work-life-balance och gemenskap. För att uppnå en hög teamkänsla har de regelbundna teamaktiviteter och två konferenser årligen varav en utomlands. Allt är frivilligt. Claras har flera förmåner och några exempel är exempelvis ett generöst friskvårdsbidrag och internt utbildningsprogram Clara Academy.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Centrala Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Fullstackutvecklare till Clara Financial Consulting intressant? Skicka in din ansökan redan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här