Har du ett affärsdriv och erfarenhet av e-handel? Är du en kreativ själ som trivs bäst med varierande dagar? Vill du vara med på en spännande företagsresa? Då är rollen som Finsktalande Online Store Manager/Merchandiser vara rollen för dig!

Om bolaget
Företaget är ett växande e-handelsbolag centralt beläget i Stockholm. De är nischade inom sitt segment och har ett brett sortiment med flera välkända varumärken för att för att tillgodose behovet hos sina kunder. Bolaget består av engagerade och kreativa individer och har en vision om att erbjuda Sveriges bästa köpupplevelse inom sitt område.

Om tjänsten som Finsktalande Online Store Manager/Merchandiser
I rollen som Online Store Manager/Merchandiser ansvarar du för att driva försäljning, öka konverteringsgraden samt snittrordervärde på siten med syfte att växa bolagets affär och ge bästa möjliga kundupplevelse! Du blir en nyckelperson i att driva den finska siten på ett effektivt och lönsamt sätt där du säkerställer att innehåll, produktinformation och kampanjer följer marknadsplan och varumärkesstrategier.

I praktiken innebär det att du ansvarar för att innehållet och kundanvändningen på siten är lättillgängligt, sökbart och beskrivande. Du ansvarar för översättning av texter, planerar in relevanta kampanjer, stöttar med framtagning av grafiskt material samt ansvarar för uppdatering av sociala medier. Vidare tar du ett strategiskt ansvar i att analysera försäljningen och följa upp KPI:er för att optimera försäljningen och kundupplevelsen. Du har ett stort fokus på den lokala marknaden och håller dig uppdaterad på relevanta trender och verktyg för att nå säkerställa att siten ligger i framkant.

Du utgår från kontoret i Stockholm där du samarbetar tätt med övriga kollegor inom marknadsavdelningen, inköpsavdelningen samt övriga kollegor i organisationen.  Teamet präglas av prestigelöshet och hög framåtanda där ni tillsammans samarbetar för att växa bolagets affär!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

 • Ansvara för den finska siten och säkerställa att innehåll, produktinformation och kampanjer följer marknadsplan och varumärkesstrategier.
 • Driva lokal tillväxt på sajten samt kravställa gentemot andra funktioner internt angående trafik, kampanjer och innehåll för sajten.
 • Översätta texter, planera in relevanta kampanjer, stötta med framtagning av grafiskt material samt uppdatering av sociala medier.
 • Analysera försäljning på siten och följa upp relevanta KPI:er för att optimera försäljningen och kundupplevelsen.
 • Hålla dig uppdaterad på relevanta trender på lokala marknaden för att hålla bolaget i framkant.  

Om dig
För att lyckas i rollen som Online Store Manager/Merchandiser har du avklarad gymnasial utbildning där eftergymnasial utbildning inom digital marketing, e-commerce, alternativt utbildning som kan bedömas likvärdigt anses meriterande. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av E-handel sannolikt som Online Merchandiser, Digital Marknadsförare, E-handelsansvarig alternativt position som kan bedömas likvärdigt. Du besitter god systemvana och har tidigare erfarenhet av E-handelsverktyg. Du har flytande språkkunskaper i finska och kan producera material såväl i tal såväl som i skrift.

Som person är du nyfiken, kreativ och har en entreprenöriell ådra där du trivs bäst i en varierad vardag. Du har ett tydligt affärs- och resultatdriv och är en kommunikativ lagspelare där du är van att hantera flera kontaktytor, såväl internt som externt. Då rollen ställer krav på operativt såväl som strategiskt arbete är du analytiskt lagd och genomför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet samtidigt som du har förmågan att inta ett helhetsperspektiv.

Viktigt för tjänsten är:

 • Avklarad gymnasial utbildning.
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom E-handel, sannolikt som Online Merchandiser, Digital Marknadsförare, E-handelsansvarig alternativt position som kan bedömas likvärdig.
 • Ett stort intresse och vilja att lära sig bolagets produkter!
 • God systemvana och tidigare erfarenhet av E-handelsverktyg, med fördel Centra.
 • Flytande språkkunskaper i finska. 

Meriterande för tjänsten är:

 • Eftergymnasial utbildning inom digital marketing, e-commerce, alternativt utbildning som kan bedömas likvärdigt 
 • Kunskap och erfarenhet av Google Analytics och Adobe sviten.
   

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Finsktalande Online Store Manager/Merchandiser intressant? Vi går igenom ansökningar löpande men urval kommer ske först i augusti. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper – Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 

Ansök här