Är du en serviceinriktad och noggrann person? Har du några års erfarenhet av en administrativ roll? Vill du vara med och utmana och forma framtidens mat-Sverige? Då är detta rollen för dig!

Om Axfood IT
Axfood IT är det digitala navet inom koncernen Axfood. De har en av matbranschens största IT-avdelningar med drygt 300 medarbetare. Axfood IT skapar rätt förutsättningar för att varje bolag inom koncernen ska ha branschens bästa IT-lösningar. De jobbar agilt och med den senaste tekniken.

Genom Axfoods många varumärken, kompetenser och bakgrunder finns kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Nu letar vi efter dig som vill vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel.

Om tjänsten som Financial Administrator till Axfood IT

Som Financial Administrator kommer du tillhöra ett mindre team i ekonomifunktionen och rapportera till Ekonomichef. Du kommer ansvara för stora delar av administrationen kopplat till tidrapporteringssystemet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Som Financial Administrator har du kontaktytor inom hela organisationen och ansvarar för support samt onboarding för kollegor i systemet. Därtill kommer du assistera dina kollegor i teamet med andra ekonomi-relaterade uppgifter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Administration och masterdatahantering i tidsrapporteringssystemet
  • Support samt onboarding av medarbetare i tidsrapporteringssystemet
  • Rutiner kring månadsbokslut
  • Leverantörsfakturakontroll
  • Identifiera förbättringsmöjligheter i processer

Om dig
Som person trivs du med att bygga relationer, är initiativtagande och har en god kommunikativ förmåga. Du är självgående och har ett serviceinriktat tänk. Du är noggrann och har god vana att arbeta med olika system och verktyg. Du tycker om administration och har förståelse för att detaljerna måste bli rätt för att helheten ska bli korrekt.

Viktigt för tjänsten är:

  • Några års arbetslivserfarenhet inom service, administration eller dylikt
  • Mycket god vana inom administrerande arbetsuppgifter
  • Trivs med att bygga relationer och att ha många kontaktytor
  • Mycket god vana att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi ses som meriterande

Övrigt
Ett första urval i denna rekryteringsprocess kommer att ske i augusti.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Konsultuppdrag på 6 mån via Needo med goda chanser till överrekrytering
Placering: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Finner du tjänsten som Financial Administrator hos Axfood IT intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 

Ansök här